Valentinsdag

Valentinsdag

Valentinsdag fejres hvert år den 14. februar, hvor vi hylder kærligheden med gaver til hinanden. Mangler du en valentinsgave til hende eller ham, du holder af? Så er et smykke eller et ur den perfekte gave! Vi har herunder samlet en række af tidens mest populære smykker og ure, så det er nemt for dig at finde en valentinsgave, der både er særlig og personlig.

Side

Vi fandt 112 produkter

Side

Vi fandt 112 produkter

Giv en personlig gave til valentinsdag 

I modsætning til blomster og chokolade, kan det være mere personligt og betydningsfuldt at give et smykke eller et ur i valentinsgave. Blandt vores gaveidéer til kan du finde “Tag Me” serien fra Scrouples, som er en populær serie af fine vedhæng med bogstaver.

Du kan også få graveret dit eget smykke med tal eller bogstaver - for eksempel på bagsiden af hjertehalskæden Caro fra Sif Jakobs. Her kan du gravere datoen for jeres årsdag, forbogstavet i jeres navne og dermed skabe dit eget personlige og unikke smykke. Læs mere om gravering her.

Husk at vores imødekommende kundeservice altid sidder klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte valentinsgave. Har du spørgsmål til produkter, gravering eller andet, så tøv ikke med at kontakte os på 98 10 11 41 eller [email protected].