• trustpilot
  • Gratis fragt ved køb over 399 kr.
  • Landsdækkende bytteservice
  • Leveringstid, 1-3 dage
  • Pengene retur op til 30 dage

Black Friday

Black Friday Online i Danmark 2019

Black Friday er allerede godt undervejs, og forberedelserne er i fuld gang, selvom det stadig er tidlig på året. Black Friday blev først for alvor en stor shopping-dag i Danmark for et par år siden, men de sidste to år har det virkeligt eksploderet. Dels har butikkerne været mere klar med de rigtige tilbud, og derudover har mange flere folk fået kendskab til, at der kan gøres en super god handel på netop denne dag. Der er ingen tegn på at denne udvikling ikke også skulle fortsætte i, så derfor begynder vi også allerede at gøre klar til den den store dag ved at finde fantastiske Black Friday tilbud til dig.

Alle produkterne som du kommer til at kunne finde på denne side kan købes med 30-50% rabat. Vær dog opmærksom på at tilbuddene på denne side kun er gældende ved online bestilling, og det gælder om at være hurtig. Mange af sidste års Black Friday tilbud blev revet væk.

3 tips til at finde de bedste Black Friday tilbud

Det er en god ide at være godt forberedt. Her finder du 3 solide råd og tips til at finde de allerbedste tilbud.

  • Forbered dig - Du kan med fordel undersøge tilbuddene i dagene op til Black Friday
  • Vær tidligt ude - Ofte er tilbuddene gjort klar allerede dagen før
  • Kig efter den største procentvise besparelse
Hvis du følger de tre enkle trin, så er du godt på vej til at finde og udnytte de bedste tilbud på årets store handelsdag.

Er Black Friday startskuddet til årets julehandel?

Det kan man egentlig godt sige. Der er i hvert fald mange, der benytter lejligheden til at få købt mange eller måske endda alle julegaverne hjem til en rigtig god pris. Historisk har dagen dog en helt anden baggrund, men kunderne er det vigtigste, at der kan gøres en god handel, og når der handles så meget på en dag, så er vi da også helt med på, at der skal være helt særlige rabatter i spil.

Rådet fra Henrik Ørsnes er at holde virkeligt godt øje med denne side. Så snart Black Friday skydes i gang, så vil vi være klar med super tilbud hele dagen, og måske lader vi endda tilbuddene køre ind i weekenden. Det er nærmest blevet en tradition de sidste par år, at Black Friday bliver til Black Weekend, og mon ikke også denne trend fortsætter i år.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.