• trustpilot
  • Gratis fragt ved køb over 399 kr.
  • Landsdækkende bytteservice
  • Leveringstid 1-3 hverdage
  • Pengene retur op til 30 dage

Smykker

Flotte og billige smykker online - Find dit nye smykke i dag

Køb smykker til kvinder og smykker til mænd i høj kvalitet online ved Henrik Ørsnes. Her kan du finde dit nye smykke i flot design og til et prisniveau, der appellerer til næsten alle kunder. Vi forhandler en både sølvsmykker og guldsmykker online, og vi fører et bredt udvalg af smykker, der appellerer til både kvinder og mænd. Vi holder altid sortimentet opdateret med de nyeste mode smykker fra eksempelvis Pernille Corydon og Sif Jakobs samt mange andre, men forhandler samtidig klassiske og tidsløse guldsmykker og sølvsmykker fra eksempelvis Georg Jensen og Ole Lynggaard.

Her kan du nemt finde det armbånd, som du altid har drømt om, eller en fin halskæde, der passer lige til dig. Vi har selvfølgelig også ringe og øreringe samt en række andre smykke-typer, så vi er sikre på at kunne dække dine behov.  Vores udvalg spænder meget bredt fra helt eksklusive smykker til mere billige smykker, og hos Henrik Ørsnes står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det smykke, der passer bedst til din personlighed og stil. Vi gør dit køb af smykker online nemt. Vi er autoriseret forhandler af alle førte mærker såsom Georg JensenOle Lynggaard og Pandora. Det er din garanti for, at smykkerne er 100% ægte. Find dit nye smykke og køb det i dag. Er du ude efter at finde et lækkert ur, så har vi også et flot udvalg af ure.

Vi fandt: 8706 produkt(er)

Smykker

 

Når du skal vælge dit nye smykke

Der kan være mange overvejelser forbundet med at finde et nyt flot smykke. Skal det være et smykke i sølv, eller et mere eksklusivt smykke i guld? Valgmulighederne er mange, og beslutningen kan også være afhængig af om man er typen, der sparer op til det helt særlige guldsmykker eller diamantsmykker, eller om man gerne tit vil købe nye smykker - så vil det ofte være mere passende at finde et flot sølvsmykke.

Smykker til kvinder

Du kan på vores hjemmeside finde et spændende udvalg af moderne smykker til kvinder. Vi har smykker indenfor alle de gængse kategorier, så du kan finde alt lige fra armbånd og øreringe til fine vedhæng i sølv eller i guld og altid i flot design. Guldsmykker er noget dyrere end sølvsmykker, så det er ofte kvinder med en mere eksklusiv smag, der køber guldsmykker fremfor for eksempel sølvsmykker.

Udover inddelingen mellem guldsmykker og sølvsmykker, så er der også stor forskel på kvaliteten af de enkelte guldsmykker - og dermed også på prisen - alt efter guldets lødighed. Lødigheden i guld betegner, hvor stor en del af guldet der er finguld, og tallet angives oftest i karat. De mest brugte i danske smykker er 8 karat 14 karat og 18 karat. Smykker med en vis tyngde som eksempelvis armringe eller kraftige armbånd kan have en meget høj pris, hvis det er fremstillet i massiv guld, men selv de mindre tunge smykker som ringe og vedhæng kan koste rigtigt meget, men her spiller mærkets navn også en vis rolle.

Sølvsmykker

Når du køber sølvsmykker, får du en hel del mere for pengene. Sølv er ganske enkelt ikke så eksklusivt og sjældent som guld, og derfor er prisen også markant lavere. Til gengæld kan man finde rigtigt mange sølvsmykker i et lækkert design.

Hvis det er selve guldfarven, man er vild med, så kan man selvfølgelig også købe forgyldte smykker til en rigtig god pris. Det er egentligt sølvsmykker, som bare er belagt med et fint lag guld. I den seneste tid er især rosaforgyldte smykker blevet virkeligt populære og trendy. Et kendt dansk mærke Sif Jakobs er kendetegnet ved kun at lave smykker i forgyldt eller rosaforgyldt sølv, og det har mærket rigtigt stor succes med.

Diamantsmykker og andre smykker med sten

Smykkerne får også med forskellige flotte ædelsten. Den klart dyreste smykkesten er selvfølgelig diamanten. Diamantsmykker fås dog også i meget forskellige kvalitet. Dels har det stor betydning, hvor stor diamanten er, og vægten på en diamant angives altid i carat. Selve kvaliteten måles på slibning, farve og klarhed. Slibningen på en diamant er næsten altid som brillant. Farven angives med forskellige betegnelser og som eksempel er Top Wesselton en rigtigt fin kvalitet. Klarheden angives med forskellige forkortelser alt efter hvor mange og hvor store indeslutninger diamanten har. Diamanten har dog også et billigt modstykke, hvilket er den såkaldte kubiske zirkonia sten. Den er kunstigt fremstillet, og fås derfor til en helt anden billigere pris end en ægte diamant. Til gengæld er smykker med zirkonia sten også meget populære, fordi man kan få flotte og funklende smykker til en billig pris.

Ved Henrik Ørsnes har vi også en række særlige smykker med hver sine kendetegn:

  • Perlesmykker - Flotte halskæder eller fingerringe med kulturperler eller ferskvandsperler.
  • Smykker til børn - Vi kan også klare de helt små, når de skal have livets første smykke. Motiver som hjerte og blomst er tit brugt.
  • Vintage smykker - Fine modeller med træk der vækker associationer til moden nogle år tilbage.
  • Personlige smykker - Navnehalskæder eller navnearmbånd, hvor vedhænget er dit eget navn.

Drag på opdagelse i smykkernes fascinerende verden. Vi har ikke alt, men vi har noget for alle - så du kan altid finde et perfekt smykke til dig ved Henrik Ørsnes.