Georg Jensen-halskæder

Georg Jensen designer halskæder som den populære marguerit halskæde, der tiltaler unge som ældre.

I sortimentet finder du både enkle halskæder med få detaljer samt lange halskæder med mange detaljer. Fællesnævneren for alle Georg Jensens design er den høje kvalitet og det klassiske udtryk, hvilket sikrer, at du kan have glæde at dit Georg Jensen smykke i mange år. Den klassiske marguerit halskæde er altid populær.

Georg Jensen halskæder kan købes i mange forskellige prisklasser - alt efter materialer og udførelse, men du kan altid være sikker på, at du får originalt dansk smykkedesign i et overlegent højt niveau, når du køber en Georg Jensen halskæde.

Vi har forskellige halskæder med fine og eksklusive vedhæng i 18 karat guld eller rosaguld og også mere prisvenlige modeller i sterling sølv. En særlig populær ide til gave er halskæder Daisy serien, som bedst er kendt som marguerit halskæder. Derudover har Georg Jensen en lang række andre stilfulde smykkeserier som Fusion og Moonlight Grapes. Skulle du være interesseret i andet end en halskæde, så kan du også se vores øvrige Georg Jensen smykker.

Se også vores øvrige udvalg af smykker fra Georg Jensen.

Side

Vi fandt 94 produkter

Side

Vi fandt 94 produkter