Marguerit Smykker - Daisy

Marguerit Smykker - Daisy

Se oversigt med alle Georg Jensen kollektioner.

Stort udvalg af Georg Jensens marguerit smykker. Her kan du finde en klassisk marguerit ring eller et altid moderne marguerit armbånd. Kollektionen hedder Daisy, men smykkerne omtales ofte som marguerit smykker. Siden 1940'erne har Daisy været et dansk nationalikon, og meget populær hos både yngre og ældre. Smykkerne har altid været en populær gave. Findes i flere farver og i alt lige fra øreringe til brocher. Vi har alt det viste på lager, og kan derfor sende med det samme.

Marguerit smykker er Georg Jensens mest populære smykkeserie. Serien hedder rigtigt Daisy, men i daglig tale omtales smykkerne næsten altid som marguerit-smykker. Der er flere gode grunde til at smykkerne er blevet så populære. Dels er Marguerit smykker stilfulde og tidløse i designet, og derudover har mange et særligt forhold til Georg Jensens Marguerit smykker. Vi har mange variationer.

Du kan for eksempel købe Marguerit ringe i med margueritten i enten stor eller lille og Marguerit armbånd fås i udgaver med forskelligt antal margueritter. Smykkerne er fremstillet i enten sølv eller forgyldt sølv, og de seneste modeller er sågar med diamanter.

Du kan købe mange forskellige slags marguerit smykker. Vi kan således både klare et super flot Marguerit armbånd eller en fin og feminin Marguerit halskæde. Vi har selvfølgelig også stort udvalg af øvrige Georg Jensen smykker.

Side

Vi fandt 43 produkter

Side

Vi fandt 43 produkter