Ringe

Georg Jensen har længe været kendt for den klassiske marguerit ring, som findes i tre forskellige størrelser. For nyligt kom endnu en klassisker til: Moonlight Grapes ringen, som findes i forskellige størrelser og med forskellige detajler. Se det store udvalg i ringe fra Georg Jensen nedenfor. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af Georg Jensen - din garanti for, at smykkerne er 100% ægte.

Georg Jensen ringe er stilfulde og klassiske ringe som egner sig godt til både fest og hverdagsbrug. Når du køber en Georg Jensen ring, kan du være helt sikker på, at du får en stilfuld ring i kvalitetsmaterialer.

Georg Jensen har gennem mange år være berømte for sine design, og det er en virksomhed i konstant udvikling. Georg Jensen ringe er elegant og stilfulde ringe, og med det varierede vareudbud kan du finde en Georg Jensen ring, der båder passer din stil og prisklasse.

Spektret er meget bredt fra de helt eksklusive ringe i 18 karat guld og ofte med brillant-slebne diamanter til sølvringene, hvor design og kvalitet i håndværket stadig er i top. Vi sælger kun Georg Jensen ringe online. Se også vores samlede kollektion af Georg Jensen smykker.

Se også vores udvalg af øvrige smykker fra Georg Jensen.

Side

Vi fandt 97 produkter

Side

Vi fandt 97 produkter