Ole Lynggaard

Ole Lynggaard

Ole Lynggaard Copenhagen er et af de mest luksuriøse smykkemærker med fokus på eksklusivitet, høj kvalitet og nyskabende designs.  

Kollektionerne fra Ole Lynggaard Copenhagen byder altid på en smuk rejse i et univers af smykker, der tryllebinder enhver med kærlighed til eksklusive smykker, hvor kun den bedste kvalitet er god nok. I udviklingen af nye designs og selvfornyelse går Ole Lynggaard Copenhagen også altid forrest som en trendsættende autoritet inden for eksklusive smykker.

Hos Henrik Ørsnes er vi autoriseret forhandler af Ole Lynggaard Copenhagen.

 

VÆLG KATEGORI

Armbånd - Ole Lynggaard
Armbånd
Charms - Ole Lynggaard
Charms
Ringe - Ole Lynggaard
Ringe
Colliers - Ole Lynggaard
Colliers
       
Silk & læderarmbånd - Ole Lynggaard
Silke & læderarmbånd
Øreringe - Ole Lynggaard
Øreringe
Smykkelås - Ole Lynggaard
Smykkelås
Nøglevedhæng - Ole Lynggaard
Nøglevedhæng
       
       

 

Side

Vi fandt 207 produkter

Side

Vi fandt 207 produkter

Historien om Ole Lynggaard Copenhagen

Ole Lynggaard Copenhagen blev grundlagt i 1963 og omtales ofte blot som Ole Lynggaard. Siden 1992 har datteren, Charlotte Lynggaard, designet smykker side om side med sin far i familiefirmaet. I dag har virksomheden Skandinaviens største smykkeværksted, hvor guldsmede fremstiller størstedelen af produktionen.

Smykker fra Ole Lynggaard er både populære blandt unge og ældre og kendt som luksussmykker i dansk design og i den bedste kvalitet.

Eksklusive og tidløse smykkeserier i dansk design fra Ole Lynggaard

Smykkerne fra Ole Lynggaard er eksklusive og tidløse, og du finder både håndlavede øreringe, halskæder, armbånd og ringe i sølv og 18 karat guld med natursten i høj kvalitet. Vi forhandler hos Henrik Ørsnes flere forskellige smykkeserier fra Ole Lynggaard, og du finder blandt andet følgende serier:  

Eleplant

Kollektionen med elefanter er designet af Ole Lynggaard selv, der altid har været fascineret af elefantens bevægelser. Ole Lynggaard har gennem årene udviklede forskellige elefantdesigns, og ved sit 80-års jubilæum i 2016 præsenterede han kollektionen med de naturalistiske elefanter. Elefanterne er i 18 karat guld med diamanter.

BoHo

BoHo-kollektionen er designet af Charlotte Lynggaard med inspiration fra jugendtiden, den bøhmiske livsstil og Moder Naturs vidundere. Smykkerne er håndlavede, individuelt formet og med unikke ædelsten og diamanter. Alle smykkerne er i 18 karat guld.

Snakes

Kollektionen med slanger udkom i 2013, men allerede i begyndelsen af 1960’erne opdagede Ole Lynggaard slangers skønhed i Cairo. Han designede herefter sit første slangesmykke til sin kone og ventede herefter et halvt århundrede med at afsløre The Snakes Collection. Smykkerne er i 18 karat guld med brillanter.

Leaves

Leaves-kollektionen er designet af Charlotte Lynggaard og afspejler bladets form og udtryk. Kollektionen er båret af kronprinsesse Mary og alle smykkerne er i 18 karat guld med brillantslebne diamanter.

Der kommer løbende nye serier og kollektioner fra Ole Lynggaard, og du kan altid holde dig opdateret ved tilmelding til vores nyhedsbrev.