• trustpilot
  • Gratis fragt ved køb over 399 kr.
  • Landsdækkende bytteservice
  • Leveringstid, 1-3 dage
  • Pengene retur op til 30 dage

Troldekugler

Troldekugler, som også kaldes trollbeads, startede sit eventyr i 1976, da den første troldekugle blev designet udformet af Søren Sølvsmed. Tilbage i 1976 var det moderne at gå med en sølvkugle om halsen fastbundet i en lædersnor. Sørens vision med Troldekugler var, at den ikke som på klassisk vis skulle hænge i et øje, i stedet ville han lade lædersnoren gå gennem sølvkuglen.

Virksomhedens kollektion er gennem årene ekspanderet, ligesom virksomheden er blevet international under navnet Trollbeads, og i dag finder du også et stort udvalg af både guld- og perlekugler samt nye låse. Troldekugler sælges i mere end 50 lande, og familien bag Trollbeads designer troldekugler i samarbejde med mere end 50 internationale anerkendte designere. I dag rummer kollektionen mere end 600 forskellige kugler, som alle har sin særlige historie og unikke design. 

Når du køber Troldekugler smykker hos Henrik Ørsnes medfølger 2 års reklamationsbevis.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde det smykke, som du søger. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af smykker fra Troldekugler.