Troldekugler

Troldekugler

Troldekugler, som også kaldes trollbeads, startede sit eventyr i 1976, da den første troldekugle blev designet udformet af Søren Sølvsmed. Tilbage i 1976 var det moderne at gå med en sølvkugle om halsen fastbundet i en lædersnor. Sørens vision med Troldekugler var, at den ikke som på klassisk vis skulle hænge i et øje, i stedet ville han lade lædersnoren gå gennem sølvkuglen.

Virksomhedens kollektion er gennem årene ekspanderet, ligesom virksomheden er blevet international under navnet Trollbeads, og i dag finder du også et stort udvalg af både guld- og perlekugler samt nye låse. Troldekugler sælges i mere end 50 lande, og familien bag Trollbeads designer troldekugler i samarbejde med mere end 50 internationale anerkendte designere. I dag rummer kollektionen mere end 600 forskellige kugler, som alle har sin særlige historie og unikke design. 

Når du køber Troldekugler smykker hos Henrik Ørsnes medfølger 2 års reklamationsbevis.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde det smykke, som du søger. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af smykker fra Troldekugler.

Læs mere
Side

Vi fandt 55 produkter

Side

Vi fandt 55 produkter