Ringe til kvinder

Velkommen til vores side fyldt med fantastiske ringe i alle afskygninger. Fingerringe er en super flot accessory, hvor du kan skabe dit helt eget personlige look. En ring kan betyde mange ting. Vi håber at vi kan hjælpe dig uanset om du er på jagt efter en forlovelsesring, vielsesringe eller flotte fingerringe som du kan bruge til hverdag eller til fest. En ring er også en god gaveidé. Hvem ville ikke blive beæret over at modtage en flot ring fra en kær person? Hos os kan du shoppe blandt alle de populære mærker såsom, Georg Jensen, Julie Sandlau, Pernille Corydon, Stine A, Sif Jakobs og Ole Lynggaard Copenhagen.  

 

Hvordan finder jeg min ringstørrelse?

Er du i tvivl om hvilken størrelse ring du skal købe? Så kan du tjekke vores guide her, hvor vi viser dig hvordan du selv kan måle din ring størrelse. Du er også meget velkommen til at besøge en af vores butikker, hvor vi sammen kan finde frem til den rigtige størrelse.

Side

Vi fandt 656 produkter

Side

Vi fandt 656 produkter

Fingerringe til enhver anledning.

I gamle dage betød en ring på fingeren at man var enten gift eller forlovet. Sådan er det bestemt ikke mere. I dag er bruger vi ringen til som en flot accessory, og ofte bærer vi flere forskellige ringe på en gang. Du kan sammensætte ringene præcis efter din smag. Hos os finder du ringe i både sterling sølv, forgyldt sølv, guld eller hvidguld. Hvis du gerne vil have en ring der skal holde i mange, som f.eks. en vielsesring eller en forlovelsesring skal, så anbefaler vi at du kigger efter ringe i hvidguld eller guld. Hvis du har helt specielle ønsker til hvordan ringen skal se ud, så hjælper vi gerne med at få speciallavet en ring efter dit ønske. Vælg selv om din ring skal være prydet med smukke diamanter og brillanter, eller smukke farvede sten.

 

Få den bedste kvalitet hos os.

Hos Henrik Ørsnes har vi i generationer leveret de bedste smykker i top kvalitet til vores kunder. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten hverken med vores egenproduktion af smykker, eller med vores førte mærker. Vi er autoriseret forhandler af alle vores førte brands, så vi kan garantere dig ægthed og rette kvalitet. Når du handler i vores webshop, ønsker vi naturligvis at give samme gode service, som du også vil opleve i vores butikker. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi pakker din varer sikkert og forsvarligt ind, og sender den afsted indenfor 1-3 hverdage.