Ringe til mænd

Er du på udkig efter en flot herrering til dig selv, eller måske som en gave til en mand du holder af? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Henrik Ørsnes har vi nemlig et stort udvalg af moderigtige ringe til mænd i alle aldre. Udover ringe har vi selvfølgelig også armbånd, halskæder og øreringe til mænd. Ofte kan du finde et smykke der matcher med ringen, der også kunne være en god gaveidé? Tag et kig på siden, og find lige netop den ring der falder i din smag. Af populære mærker indenfor ringe til mænd kan nævnes, Scrouples, Pernille Corydon, By Birdie og Son Of Noa.   

Er du i tvivl om din ringstørrelse? Se vores guide til selv at finde frem til størrelsen her.

Vi fandt 17 produkter

Vi fandt 17 produkter

Ringe til den moderne mand.

Er du også blevet vild med herresmykker her på det sidste? Vi kan godt forstå dig, og du er bestemt ikke den eneste! Ringe til mænd er blevet super populært, og de kan finde ringe herreringe i alle former, farver og udtryk. I dag er det bestemt ikke kun vielsesringe vi ser på den moderne mands finger. Ringe giver et ekstra løft til dit outfit, og er med til at sætte et personligt præg til din stil. Vi har ringe til mænd der både er maskuline og rå i sit udtryk i f.eks. banket sterling sølv. Men vi har også ringe til dig, der gerne vil have et lidt mere elegant udtryk. Her kunne man f.eks. vælge en ring med en flot sten.

Ringe til mænd i top kvalitet.

Alle vores ringe til mænd er naturligvis i god kvalitet. Vi er autoriseret forhandler af alle vores førte mærker, så derfor kan vi garantere dig ægthed og rette kvalitet når du køber din ring hos os. Det er dog svært at garantere en rings levetid. Derfor anbefaler vi at du overvejer hvordan du ønsker at bruge ringen, og hvor længe du ønsker at ringe skal holde. Hvis du gerne vil bruge den til hverdag, og du samtidig har et job, hvor du er meget aktiv, kunne det være en god idé at vælge en kraftig ring i sterling sølv. Hvis du derimod ønsker dig en herrering til finere brug, har vi ringe i forgyldt sølv, eller guld. Det er også meget moderne at vælge en ringe med sten. Vi er især vilde med sort onyx, tigerøje, eller malakit. 

Få den bedste service hos os når du køber en herrering.

Vi håber at du finder lige netop den ring, som du er på jagt efter. Hvis du skulle have brug for hjælp, måske til at finde en helt specifik ring til mænd, så tag endelig og kontakt vores kundeservice på telefon 98 10 11 41, eller skriv en mail til [email protected]. Vi hjælper gerne med at skaffe den ønskede ring hjem. Leveringstiden er 1-3 hverdage, og hvis du køber for over 399 kr, får du mulighed for at vælge gratis levering.