Spar 20% PÅ ALT* NETOP NU - Brug rabatkoden: ALT20 *Gælder ikke nedsatte varer, Ole Lynggaard eller Georg Jensen og kun online

Borgvardt

Borgvardt

Borgvardt er navnet på den danske producent af kvalitetsure til mænd og kvinder. Den store kollektion af eksklusive armbåndsure er inspireret af vintage ure tilbage fra 1940’erne og 1950’erne. Samtlige produkter er skabt med sans for æstetik og kvalitet, der giver enhver stilbevidste mand og kvinde unik mulighed for at finde det personlige armbåndsur, der kan bruges både til hverdag og fest.

Læs mere

Vi fandt 13 produkter

Vi fandt 13 produkter

Stilfulde ure til mænd og kvinder

Det danske urmærke har eksisteret siden 2015 og holder i dag til i Esbjerg, hvor der hele tiden arbejdes med nye designs og udviklingsmuligheder. Det gennemgående tema er inspireret af datidens design på armbåndsure, som skaber personlige og stilrene ure, der kan bruges i masser af år. 

Vintagestilen gør, at urene designes i enkel og eksklusive stil, der kan komplimentere enhver personlighed. De elegante ure kan anvendes til både jakkesæt og kjoler, ligesom de vil stå smukt til hverdagsgarderoben, hvor de kan blive den accessory, som fuldender dit look. 

Der findes 2 overordnede kollektioner hos Borgvardt – en kollektion af ure til mænd og en kollektion af dameure. 

Guld, stål og læder er et udsnit af de primære materialer, som er anvendt til både herre- og dameurene. Du vælger selv, hvilket look du er til, afhængig af de materialer og den stilart du vælger. 

Funktionelle og eksklusive armbåndsure

Et armbåndsur er en accessory, som skal kunne bruges i mange år. Når du vælger en model fra Borgvardt er du sikker på at få et ur, som skaber værdi og stil for dig nu og i fremtiden. Det er stilfulde og enkle ure, som med sikkerhed bliver dit favoritsmykke, uanset hvilket outfit og hvilken stil du er til. 

Fælles for urene er, at de er designet med kalendervisning, der er en inspiration fra ”Rolex Datejust”, der er ét af de mest velkendte og ikoniske ure gennem tiden. Tilbage i år 1945 lancerede Rolex deres første ur med en synlig kalender på urskiven. Dette design har den danske producent af armbåndsure taget til sig i deres kollektion ”1945 Automatic”.