Chris Copenhagen

Chris Copenhagen

Chris Copenhagen er et nyt dansk urmærke, der laver stilfulde og enkle designs, som passer godt til enhver stil. Hvert ur har sin egen helt særlige historie, baseret på grundlæggeren Chris Kaiser Sørensens egne oplevelser fra at møde mange forskellige mennesker gennem livet. Derfor er hver model meget mere end blot et ur. Alle Chris Copenhagen ure har safirglas, hvilket er ekstremt holdbart og så godt som ridsefrit. Gå på opdagelse i det spændende univers af ure fyldt med oplevelser og historie.

Læs mere
Side

Vi fandt 36 produkter

Side

Vi fandt 36 produkter

Hvert ur med sin særlige baggrund

Designeren og manden bag Chris Copenhagen, Chris Kaiser Sørensen, har knyttet en særlig baggrund til hver enkelt model. Det er derfor alle urene har navn efter et bestemt sted i og omkring København. Chris har valgt materialer og farver der bedst afspejler det pågældende sted.

Udover at designet passer til modelnavnet, så er alle urene både trendy og i god kvalitet. Et kendetegn ved alle Chris Copenhagen ure er, at de har safirglas. Safirglas er et særligt holdbart urglas, som man ofte kalder ridsefrit, fordi det kun kan ridses af en diamant.