• trustpilot
  • Byttemærker dateres til 24. dec.
  • Landsdækkende bytteservice
  • Leveringstid, 1-3 dage
  • Pengene retur op til 30 dage

Information om persondata ved henrikorsnes.dk

Persondatapolitik

 

Introduktion

 

Når du besøger vores website indsamles der analyseoplysninger om dig, som bruges til at se blandt andet, hvor mange besøgende vi har på vores side samt hvilke sider der tiltrækker mest opmærksomhed i hvilke perioder og fra hvilke geografiske lokationer vi har fleste besøgende. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du fravælge brugen af Analyse-cookies nederst på denne side. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål. Henrik Ørsnes Online ApS er dataansvarlig i relation til indsamling og håndtering af personadata, når du færdes på www.henrikorsnes.dk. Herunder kan du se hvilke perondata vi indsamler, og hvordan vi bruger persondata. Alle indsamlede persondata har et formål, og vi bruger kun persondata til meget specifikke formål, hvilke du kan læse nærmere om herunder.

 

Udgiver

 

Henrik Ørsnes Online ApS
Hobrovej 452
9200 Aalborg SV
CVR: 25706560

Telefon: +45 98101141
E-mail: kontakt@henrikorsnes.dk

Dataansvarlig: Peter Bæk

 

Cookies

 

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

 

Hjemmesidens brug af cookies

 

HJEMMESIDENS BRUG AF COOKIES

 

Visse cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncørers annoncer og salgsoptimere hjemmesiden.

 

Nødvendige cookies


Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke.

• Hjemmesidens indhold er lagret og administreres gennem Magento CMS platform. Den sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du fx er logget ind i Henrik Ørsnes' kundeklub.
• Vi bruger FDIHs cookiescript til at finde ud af, hvorvidt du er blevet informeret om hjemmesidens brug af cookies. FDIH lagrer ingen data ifm. denne cookies.

 

Drifts- og optimeringscookies


Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan helt fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout, men vi anonymiserer allerede data der sendes til Google Analytics ved at fjerne den sidste del af IP-adressen.
  • Vi bruger Zendesk email og chatsystem i forbindelse med support. Her indsamles oplysninger, således vi bl.a. nemt kan følge historikken i tidligere dialoger. Vi har lavet en databehandleraftale med Zendesk, der sikrer at de udelukkende behandler personoplysninger efter vores specifikke anvisninger. Kontakt vores dataanvarlige (findes øverst på siden) for nærmere information omkring vores databehandleraftale med Zendesk.

 

Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider
Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.

 

  • Cookies fra Facebook bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

 

Marketing – målrettet annoncering
Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den indsamlede information bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information, der lagres med brug af disse cookies, kan blive videresolgt til 3. part.

 

  • Google - til personificering af annoncering, således du modtager mere relevant annoncering.

 

SÅDAN AFVISER ELLER SLETTER DU DINE COOKIES

 


Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.


Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

 

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

• Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies

• Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/da/kb/delete-cookies-remove-info-websitesstored?redirectlocale=en-US&redirectslug=Deleting+cookies

• Google Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95647

• Opera: http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html

• Safari: http://support.apple.com/kb/HT1677

• Flash cookies (gælder alle browser): http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_mana ger07.html

• iPhone, iPad og andet fra Apple: http://support.apple.com/kb/HT1677

• Telefoner med styresystemet Android: http://timeread.hubpages.com/hub/How-to-delete-internet-cookies-on-your-Droid-or-anyAndroid-device

• Telefoner med Windows: http://www.windowsphone.com/da-dk/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-otherbrowser-settings

 

SPØRGSMÅL OG KLAGEVEJLEDNING

 

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 10 11 41 eller e-mail kontakt@henrikorsnes.dk.


Sådan kan du klage over hjemmesidens information om cookies
Hjemmesiden er en del af Foreningen for Dansk Internet Handels (FDIH) cookiemærke, og hvis du som bruger mener, at hjemmesiden ikke overholder cookie-reglerne, kan du derfor rette din klage til FDIH.

 

Inden du sender din klage til FDIH skal følgende forudsætninger være opfyldt:

  • Du har forinden klaget direkte til den ansvarlige for den pågældende hjemmeside med en udførlig beskrivelse af, hvor og hvad hjemmesiden ikke overholder den danske vejledning.
  • Din klage er blevet afvist eller forholdet ikke er afhjulpet senest 30 arbejdsdage efter modtagelse af klagen. Opfylder du ovenstående krav, skal du sende din klage til FDIH på kontakt@fdih.dk.

 

Klagen skal indeholde:

 

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mail
  • Dit telefonnummer
  • Hjemmesidens www adresse
  • Detaljeret beskrivelse af klagens indhold
  • Dokumentation for tidligere klage til hjemmesiden

 

Dataindsamling

 

Personoplysninger

 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Helt overordnet indsamler vi to kategorier af persondata.

 

1) Oplysninger som aktivt gives til os. Det gælder personoplysninger, der oplyses ved afgivelse af ordrer, ved oprettelse af kundekonto, ved henvendelse gennem vores kontaktformular eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

2) Oplysninger som vi automatisk indsamler under besøg på vores webshop. Vi indsamler kun personoplysninger i det omfang, det er strengt nødvendigt. Derfor forsøger vi så vidt muligt at anonymisere indsamlede data. Det gælder eksempelvis IP-adresser, hvor vi ikke indsamler hele adressen, og på den måde bliver oplysningen ikke personhenførbar.

 

 

 

Analyse redskaber

For at kunne give os den bedste indsigt og sammenligning af data for vores website, bruger vi følgende analyse redskaber som tager udgangspunkt i ovenstående anonyme data: Google Analytics, Facebook Pixels, Google Tag Manager, Visual Website Optimizer

Du har til enhver tid ret til ikke at blive inkluderet i vores analyser - dog sætter vi pris på at du hjælper os med at gøre vores webside bedre, så vi kan forstå hvad og hvor vi skal blive bedre.

 

 

Underdatabehandlere

 

(Hvem vi deler dine data med)

 

 

LeverandørFunktionLandDatadeling
Microsoft Dynamics C5 Regnskabsstyrring Danmark Økonomi samt produkt og ordre-data
MailChimp Udsendelse af nyhedsbreve om nyheder, tilbud og inspiration USA (privacy-shield) E-mail, navn, køn og ip-adresse
Tric Solutions Hosting af hjemmeside og vedligeholdelse af webshop Danmark Webhotelfiler, SQL data, backups
Quickpay Modtage online betalinger Danmark Transaktions og ordredata
Post Nord Forsendele af pakker til vores kunder Danmark Navn, adresse, telefonnummer, email
       

 

Quickpay

 

Vi benytter Quickpay som såkaldt betalingsgateway. Det betyder, at Quickpay står for håndteringen af alle betalinger på vores webshop. For at Quickpay kan udføre denne service, så er det nødvendigt for os at sende visse personoplysninger til Quickpay. Disse oplysninger kan inkludere IP-adresse, ordrenummer, navn og adresse samt betalingskortoplysninger. Oplysningerne anvendes udelukkende til at gennemføre og administrere betalinger for ordrer, der er lagt på vores webshop.

Vi har indgået en databehandleraftale med Quickpay, der forpligter Quickpay til udelukkende at behandle vores kunders data efter vores specifikke anvisning, og kun i det omfang det er strengt nødvendigt for at Quickpay kan leve op til sin aftale med os om at håndtere betalingstransaktioner.

For nærmere indblik i vores databehandler aftale med Quickpay eller nærmere oplysning omkring hvilke data vi opbevarer om dig, så kan du sende en forespørgsel på mail til kontakt@henrikorsnes.dk ATT: Peter Bæk. Du kan også anmode os om sletning af dine data med mindre disse er nødvendige for os for overholdelse af anden lovgivning.

 

Zendesk

 

Vi benytter tjenesten Zendesk til at håndtere vores elektroniske kommunikation (e-mails) med kunder og besøgende på vores websites. Zendesk er en cloud-baseret tjeneste, der gør det nemt og overskueligt for os at håndtere og besvare henvendelser. Vi har indgået en databehandleraftale med Zendesk der sikrer, at alle oplysninger udelukkende behandles efter vores specifikke anvisning. De overførte data kan indeholde navn, email-adress, ip-adresse og eventuelt ordrenummer. Skulle vi modtage personfølsomme oplysninger på mail, så vil vi øjeblikkeligt orientere kunden, og herefter slette oplysningerne fra vores system. Hvis du har været i kontakt med os gennem email, så er du altid velkommen til at kontakte os for at få oplyst hvilken korrespondance med dig, som vi stadig har i vores arkiv. Du kan altid kontakte kontakt@henrikorsnes.dk ATT: Peter Bæk, hvis du gerne ønsker at få noget slettet fra vores arkiv, eller ønsker yderligere oplysninger omkring vores databehandleraftale med Zendesk. Vi vil altid imødekomme ønsker om sletning af korrespondance – med mindre det omfatter data, som vi har brug for, for at opfylde anden gældende lovgivning. Eksempelvis oplysninger i forbindelse med ordrer eller lignende.

 

 

Dataopbevaring

 

Sikkerhed

 

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle vores registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om hvilke data der er gået tabt samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det og databrudet vil samtidig blive anmeldt til Datatilsynet. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

 

Databeskyttelse

 

Vi sætter pris på din data, ligesom vi gør med vores egen, så vi beskytter vores (og din) data med følgende initiativer, som vi til enhver tid holder opdateret. Kun ganske få personer har adgang til persondata, og kun i det omfang, det er nødvendigt for den daglige drift. Personoplysningerne opbevares i et lukket IT-system, som beskyttes med sikre kodeord.

 

Datarettigheder

 

Export og sletning af data

 

Du har ret til indsigt i den data vi opbevarer om dig. Du kan bede om at få eksporteret en fil med de personlige data vi har liggende, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data. Dette indbefatter dog ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Kontakt os her: kontakt@henrikorsnes.dk