Konfirmationsgaver

Konfirmationsgaver

Er du på jagt efter en god gave til en kommende konfirmand i 2024? Så har vi samlet et spændende udvalg til dig af både smykker og ure, så du nemt kan finde en betydningsfuld og personlig gave til den store dag – både til hende og ham.

Blandt udvalget finder du alt fra Georg Jensen til Daniel Wellington til de helt klassiske diamantringe. Vi er også stolte af i år at kunne præsentere konfirmationsgaver fra LYKKE-serien, som er designet og fremstillet på vores eget værksted.

Ønsker du at fremdatere perioden for bytte- og returret, så skal du blot skrive i kommentarfeltet til din ordre, hvornår din gave skal foræres.

Vis konfirmationsgaver til hende.

Vis konfirmationsgaver til ham.

Side

Vi fandt 223 produkter

Side

Vi fandt 223 produkter

Stort udvalg af smykker og ure til konfirmanden

En konfirmation er en stor dag, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje. Uanset om du er konfirmanden, der er på jagt efter et fint ur eller flotte smykker, eller du er gæsten, der skal købe en gave – så har vi hos Henrik Ørsnes dét, du leder efter. Vores udvalg af smykker til konfirmationer er fuld af både øreringe, ringe, halskæder, armbånd og ure. Hvis du har brug for hjælp til at finde den perfekte gave til konfirmanden, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Smykker og ure er prikken over i’et til dit konfirmationslook

Du har måske kjolen eller jakkesættet i hus, men de perfekte smykker eller det perfekte ur er med til at give det sidste touch til de fine outfit. Til konfirmationen kan både smykker og ure være i guld og i sølv, og i forhold til smykker er især perler populært. De passer nemlig til konfirmationskjolens hvide farve og udtrykker et elegant look. Men valget er helt op til dig, der findes ingen rigtige eller forkerte valg.

Gaven til konfirmanden

Penge er oftest højt på ønskelisten hos konfirmanderne, men vidste du, at gaver faktisk huskes bedre end penge? Selvom det kan virke nemmere blot at give penge, så husk på at et smykke eller et ur er en personlig gave, der vil mindes konfirmationen i mange år frem.

Vi har et bredt udvalg af konfirmationsgaver til både hende og ham. Alle gaveidéerne er i forskellige prisklasser, så du kan finde en gave, der passer til netop dit budget. Vi har desuden opdelt kategorien i hende og ham, så det er nemt for dig at finde en personlig og betydningsfuld gave, som vil minde konfirmanden om sin konfirmation i mange år frem.