Smykker

Smykker

Smykker til enhver lejlighed

Smykker er små, pyntegenstande, der bæres på kroppen. De kan være lavet af mange forskellige materialer, herunder guld, sølv, kobber, perler, sten og glas. Smykker kan også være lavet af mere usædvanlige materialer, såsom træ, plastik eller sten.

Smykker har været brugt i tusinder af år, og de har mange forskellige funktioner. De fleste smykker bæres for at pynte, men nogle smykker har også magiske egenskaber eller er et tegn på social status.

Læs mere
Side

Vi fandt 12914 produkter

Side

Vi fandt 12914 produkter

Flotte og billige smykker i guld og sølv online

Der findes mange forskellige typer af smykker, herunder:

Smykker kan bæres af både mænd og kvinder, og de fleste mennesker har et par stykker smykker, de bruger til at pynte sig med. Smykker er ofte gaver, der gives til venner, familie eller kærester.

Køb et nyt smykke i dag og giv dig selv eller en anden en gave, der vil vare evigt.

Køb smykker til kvinder og i høj kvalitet online ved Henrik Ørsnes. Her kan du finde dit nye smykke i moderne design og til et prisniveau, der appellerer til næsten alle kunder. Vi sælger både udenlandske og danske smykker i guld og sølv, og vi fører et bredt udvalg af populære smykker, der appellerer til både kvinder og mænd. Vi holder altid vores shop opdateret med de nyeste moderne smykker fra eksempelvis Pernille Corydon og Sif Jakobs samt mange andre, men forhandler samtidig klassiske og tidsløse fra eksempelvis Georg Jensen og Ole Lynggaard.

Hvilket smykke skal du vælge?

Find det armbånd, du altid har drømt om, eller en fin halskæde, der passer lige til dig. De mest populære motiver lige nu er Tro håb og kærlighed og livets træ. Derudover er månesten blevet hotteste mode. Typisk skal du op i et mere eksklusivt smykker, hvis det skal være med månesten, men du kan også finde enkelte billige smykker med den flotte sten. Den mest afgørende faktor for prisen på dit smykke er hvilke materialer der brugt. Smykke i sølv er generelt billige mens guld smykker kan koste en del mere.  Hvis du er i tvivl kan du kigge forbi vores smykkebutik i Aalborg eller Århus.

Vi har selvfølgelig også ringe og øreringe samt en række andre smykke-typer, så vi er sikre på at kunne dække dine behov. Vores udvalg spænder meget bredt fra helt eksklusive smykker til mere billige smykker, og i vores smykkeforretning står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det smykke, der passer bedst til din personlighed og stil. Vi gør dit køb af smykker på nettet nemt. Vi er autoriseret forhandler af alle førte mærker såsom Georg Jensen, Ole Lynggaard og Pandora. Det er din garanti for, at smykkerne er 100% ægte. Find dit nye smykke og køb det i dag. Er du ude efter at finde et lækkert ur, så har vi også et flot udvalg af ure.

Smykker til hverdag

Der kan være stor forskel på hvilke smykker du bruger til hverdag i forhold til hvilke du vil tage på til en fest. De fleste foretrækker at bruge simplere smykker til hverdag, hvor der ikke er så meget at tage fat i, og hvor man ikke skal være bange for at miste noget.

En halskæde med et flot vedhæng er f.eks. noget der er almindeligt at se på folk til hverdag.

Køb et nyt smykke i et lækkert design online hos os. Vi har et stort udvalg af smykke i alle prisklasser, så du kan uden tvivl finde noget der vil falde i din smag.

Bestil i dag. Vi har netop nu fri fragt over 399 kr og 30 dages fuld returret.

Smykker til fest

Når du skal finde de perfekte smykker til en fin fest, så er der nogle ting du skal have i tankerne.

Det første er, at du skal vælge noget der passer til den pågældende lejlighed. Er det en formel fest, eller er det bare en almindelig veninde aften?

Det andet er, at du skal vælge noget der passer til dit outfit. Hvis du har en kjole på, så vil et par fine øreringe være det bedste valg.

Hvis du er i tvivl om hvilke smykker du skal vælge, så kan du altid spørge os. Vi har mange års erfaring med at finde de perfekte smykker til enhver lejlighed, og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde det perfekte smykke til din fest.

Smykker som gave

Er du på udkig efter den perfekte gave til en du holder af? Smykker er altid et hit, og hos os kan du finde et stort udvalg af smykker til enhver smag og ethvert budget.

Uanset om du er på udkig efter et par øreringe, et armbånd eller en ring, så kan du finde det hos os.

Vi har mange års erfaring med at finde de perfekte smykker til enhver lejlighed, og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde den perfekte gave.

Hvis du gerne vil give meget personlige gaver kan smykker være det oplagte valg. Det kan være flotte øreringe i et specielt udvalgt design til modtageren, eller det kan være vedhæng med initialer. Der er mange muligheder.

Hvorfor er guld og sølvsmykker så populære?

Guld og sølv er to af de mest populære materialer til smykker, og det er ikke uden grund. Guld og sølv er meget holdbare materialer, og de kan holde sig pæne i mange år. De er også relativt lette at rengøre, så du kan nemt holde dine smykker i god stand.

Guld og sølv er også to af de mest alsidige materialer til smykker. Guld kan bruges til smykker i alle former og størrelser, og sølv er også meget fleksibelt. Guld og sølv kan også let kombineres med andre materialer, som f.eks. perler eller sten.

Derudover er guld og sølv også to af de mest elegante materialer. Guld og sølv har en lang historie som smykkematerialer, og de er stadig to af de mest eftertragtede materialer. Guld og sølv har også en tendens til at blive bedre med alderen, hvilket gør dem endnu mere attraktive.

Du kan både finde smykker til kvinder og smykker til mænd i ædle materialer som guld og sølv.

Når du skal vælge dit nye smykke

Der kan være mange overvejelser forbundet med at finde et nyt flot smykke. Skal det være et sølv, eller et mere eksklusivt i guld? Valgmulighederne er mange, og beslutningen kan også være afhængig af om man er typen, der sparer op til det helt særlige guldsmykker eller diamantsmykker, eller om man gerne tit vil købe nye smykker - så vil det ofte være mere passende at finde et flot sølvsmykke.

Vi har mange populære danske smykker fra de kendte mærker. Du finder selvfølgelig både vores smykke på nettet og i vores smykkeforretning i Aarhus, Aalborg eller Hjørring. Vi sender altid i smykkeæsker, så smykkerne præsenterer sig flot, og så kan du også bruge de medsendte æsker til opbevaring efterfølgende.

Smukke smykker i seneste mode

Du kan på vores hjemmeside finde et spændende udvalg af moderne smykker til kvinder. Vi har smykker indenfor alle de gængse kategorier, så du kan finde alt lige fra armbånd og øreringe til fine vedhæng i sølv eller i guld og altid i flot design.

Guldsmykker er noget dyrere end sølvsmykker, så det er ofte kvinder med en mere eksklusiv smag, der køber guldsmykker fremfor for eksempel sølvsmykker.

Udover inddelingen mellem guldsmykker og sølvsmykker, så er der også stor forskel på kvaliteten af de enkelte guldsmykker - og dermed også på prisen - alt efter guldets lødighed.

Lødigheden i guld betegner, hvor stor en del af guldet der er finguld, og tallet angives oftest i karat. De mest brugte i danske smykker er 8 karat 14 karat og 18 karat.

Smykker med en vis tyngde som eksempelvis armringe eller kraftige armbånd kan have en meget høj pris, hvis det er fremstillet i massiv guld, men selv de mindre tunge smykker som ringe og vedhæng kan koste rigtigt meget, men her spiller mærkets navn også en vis rolle.

Smykkesæt til billige priser i sølv

Når du køber sølvsmykker, får du en hel del mere for pengene. Sølv er ganske enkelt ikke så eksklusivt og sjældent som guld, og derfor er prisen også markant lavere.

Til gengæld kan man finde rigtigt mange sølvsmykker i et lækkert design. Den nemme løsning, hvis du vil finde noget der passer sammen er at købe et smykkesæt.

Vi har mange forskellige smykkesæt i både forgyldt og sølv med fine sten. Livets træ er et af de mest populære motiver til smykker lige nu, men også tro håb og kærlighed. Derudover er smykke med hjerter næsten altid den bedste sælger.

Udover materialer til fremstilling er der andre måder at spare penge. Shop smykker på tilbud eller udsalg. Så kan du spare rigtigt mange procenter. Du kan med fordel holde øje med rabatkoder, da vi ofte har en særlig kampagne. Din rabatkode skal tastes ind ved bestilling, og så får du nogle procenter i rabat på dit køb.

Hvis det er selve guldfarven, man er vild med, så kan man selvfølgelig også købe forgyldte smykker til en rigtig god pris. Det er egentligt sølvsmykker, som bare er belagt med et fint lag guld.

I den seneste tid er især rosaforgyldt blevet virkeligt populært og trendy. Et kendt dansk mærke Sif Jakobs er kendetegnet ved kun at lave smykker i forgyldt eller rosaforgyldt sølv, og det har mærket rigtig stor succes med.

Diamantsmykker og andre smykker med sten

Smykkerne får også med forskellige flotte ædelsten. Det kan eksempelvis være månesten eller zirkonia. Den klart dyreste smykkesten er selvfølgelig diamanten. Diamantsmykker fås dog også i meget forskellige kvalitet. Dels har det stor betydning, hvor stor diamanten er, og vægten på en diamant angives altid i carat.

Selve kvaliteten måles på slibning, farve og klarhed. Slibningen på en diamant er næsten altid som brillant. Farven angives med forskellige betegnelser og som eksempel er Top Wesselton en rigtigt fin kvalitet. Klarheden angives med forskellige forkortelser alt efter hvor mange og hvor store indeslutninger diamanten har.

Diamanten har dog også et billigt modstykke, hvilket er den såkaldte kubiske zirkonia sten. Den er kunstigt fremstillet, og fås derfor til en helt anden billigere pris end en ægte diamant. Til gengæld er smykker med zirkonia sten også meget populære, fordi man kan få flotte og funklende smykker til en billig pris.

Ved Henrik Ørsnes har vi også en række særlige smykker med hver sine kendetegn:

  • Perlesmykker - Flotte halskæder eller fingerringe med kulturperler eller ferskvandsperler.
  • Smykker til børn - Vi kan også klare de helt små, når de skal have livets første smykke. Motiver som hjerte og blomst er tit brugt i børnesmykker.
  • Vintage smykker - Fine modeller med træk der vækker associationer til moden nogle år tilbage.
  • Personlige smykker - Navnehalskæder eller navnearmbånd, hvor vedhænget er dit eget navn.

Drag på opdagelse i smykkernes fascinerende verden. Vi har ikke alt, men vi har noget for alle - så du kan altid finde et perfekt smykke til dig ved Henrik Ørsnes.