Spar 20% PÅ ALT* NETOP NU - Brug rabatkoden: ALT20 *Gælder ikke nedsatte varer og kun online.

Smykker

Smykker

Flotte og billige smykker i guld og sølv online - Find dit nye smykke i dag

Køb smykker til kvinder og i høj kvalitet online ved Henrik Ørsnes. Her kan du finde dit nye smykke i moderne design og til et prisniveau, der appellerer til næsten alle kunder. Vi sælger både udenlandske og danske smykker i guld og sølv, og vi fører et bredt udvalg af populære smykker, der appellerer til både kvinder og mænd. Vi holder altid vores shop opdateret med de nyeste moderne smykker fra eksempelvis Pernille Corydon og Sif Jakobs samt mange andre, men forhandler samtidig klassiske og tidsløse fra eksempelvis Georg Jensen og Ole Lynggaard.

Find det armbånd, du altid har drømt om, eller en fin halskæde, der passer lige til dig. De mest populære motiver lige nu er Tro håb og kærlighed og livets træ. Derudover er månesten blevet hotteste mode. Typisk skal du op i et mere eksklusivt smykker, hvis det skal være med månesten, men du kan også finde enkelte billige smykker med den flotte sten. Den mest afgørende faktor for prisen på dit smykke er hvilke materialer der brugt. Smykke i sølv er generelt billige mens guld smykker kan koste en del mere.  Hvis du er i tvivl kan du kigge forbi vores smykkebutik i Aalborg eller Århus.

Vi har selvfølgelig også ringe og øreringe samt en række andre smykke-typer, så vi er sikre på at kunne dække dine behov. Vores udvalg spænder meget bredt fra helt eksklusive smykker til mere billige smykker, og i vores smykkeforretning står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det smykke, der passer bedst til din personlighed og stil. Vi gør dit køb af smykker på nettet nemt. Vi er autoriseret forhandler af alle førte mærker såsom Georg JensenOle Lynggaard og Pandora. Det er din garanti for, at smykkerne er 100% ægte. Find dit nye smykke og køb det i dag. Er du ude efter at finde et lækkert ur, så har vi også et flot udvalg af ure.

Læs mere
Side

Vi fandt 10965 produkter

Side

Vi fandt 10965 produkter

Når du skal vælge dit nye smykke

Der kan være mange overvejelser forbundet med at finde et nyt flot smykke. Skal det være et sølv, eller et mere eksklusivt i guld? Valgmulighederne er mange, og beslutningen kan også være afhængig af om man er typen, der sparer op til det helt særlige guldsmykker eller diamantsmykker, eller om man gerne tit vil købe nye smykker - så vil det ofte være mere passende at finde et flot sølvsmykke.

Vi har mange populære danske smykker fra de kendte mærker. Du finder selvfølgelig både vores smykke på nettet og i vores smykkeforretning i Aarhus, Aalborg, Hobro eller Hjørring. Vi sender altid i smykkeæsker, så smykkerne præsenterer sig flot, og så kan du også bruge de medsendte æsker til opbevaring efterfølgende.

Smukke smykker til kvinder i seneste mode

Du kan på vores hjemmeside finde et spændende udvalg af moderne smykker til kvinder. Vi har smykker indenfor alle de gængse kategorier, så du kan finde alt lige fra armbånd og øreringe til fine vedhæng i sølv eller i guld og altid i flot design. Guldsmykker er noget dyrere end sølvsmykker, så det er ofte kvinder med en mere eksklusiv smag, der køber guldsmykker fremfor for eksempel sølvsmykker.

Udover inddelingen mellem guldsmykker og sølvsmykker, så er der også stor forskel på kvaliteten af de enkelte guldsmykker - og dermed også på prisen - alt efter guldets lødighed. Lødigheden i guld betegner, hvor stor en del af guldet der er finguld, og tallet angives oftest i karat. De mest brugte i danske smykker er 8 karat 14 karat og 18 karat. Smykker med en vis tyngde som eksempelvis armringe eller kraftige armbånd kan have en meget høj pris, hvis det er fremstillet i massiv guld, men selv de mindre tunge smykker som ringe og vedhæng kan koste rigtigt meget, men her spiller mærkets navn også en vis rolle.

Smykkesæt til billige priser i sølv

Når du køber sølvsmykker, får du en hel del mere for pengene. Sølv er ganske enkelt ikke så eksklusivt og sjældent som guld, og derfor er prisen også markant lavere. Til gengæld kan man finde rigtigt mange sølvsmykker i et lækkert design. Den nemme løsning, hvis du vil finde noget der passer sammen er at købe et smykkesæt. Vi har mange forskellige smykkesæt i både forgyldt og sølv med fine sten. Livets træ er et af de mest populære motiver til smykker lige nu, men også tro håb og kærlighed. Derudover er smykke med hjerter næsten altid den bedste sælger.

Udover materialer til fremstilling er der andre måder at spare penge. Shop smykker på tilbud eller udsalg. Så kan du spare rigtigt mange procenter. Du kan med fordel holde øje med rabatkoder, da vi ofte har en særlig kampagne. Din rabatkode skal tastes ind ved bestilling, og så får du nogle procenter i rabat på dit køb.

Hvis det er selve guldfarven, man er vild med, så kan man selvfølgelig også købe forgyldte smykker til en rigtig god pris. Det er egentligt sølvsmykker, som bare er belagt med et fint lag guld. I den seneste tid er især rosaforgyldt blevet virkeligt populært og trendy. Et kendt dansk mærke Sif Jakobs er kendetegnet ved kun at lave smykker i forgyldt eller rosaforgyldt sølv, og det har mærket rigtig stor succes med.

Diamantsmykker og andre smykker med sten

Smykkerne får også med forskellige flotte ædelsten. Det kan eksempelvis være månesten eller zirkonia. Den klart dyreste smykkesten er selvfølgelig diamanten. Diamantsmykker fås dog også i meget forskellige kvalitet. Dels har det stor betydning, hvor stor diamanten er, og vægten på en diamant angives altid i carat. Selve kvaliteten måles på slibning, farve og klarhed. Slibningen på en diamant er næsten altid som brillant. Farven angives med forskellige betegnelser og som eksempel er Top Wesselton en rigtigt fin kvalitet. Klarheden angives med forskellige forkortelser alt efter hvor mange og hvor store indeslutninger diamanten har. Diamanten har dog også et billigt modstykke, hvilket er den såkaldte kubiske zirkonia sten. Den er kunstigt fremstillet, og fås derfor til en helt anden billigere pris end en ægte diamant. Til gengæld er smykker med zirkonia sten også meget populære, fordi man kan få flotte og funklende smykker til en billig pris.

Ved Henrik Ørsnes har vi også en række særlige smykker med hver sine kendetegn:

  • Perlesmykker - Flotte halskæder eller fingerringe med kulturperler eller ferskvandsperler.
  • Smykker til børn - Vi kan også klare de helt små, når de skal have livets første smykke. Motiver som hjerte og blomst er tit brugt.
  • Vintage smykker - Fine modeller med træk der vækker associationer til moden nogle år tilbage.
  • Personlige smykker - Navnehalskæder eller navnearmbånd, hvor vedhænget er dit eget navn.

Drag på opdagelse i smykkernes fascinerende verden. Vi har ikke alt, men vi har noget for alle - så du kan altid finde et perfekt smykke til dig ved Henrik Ørsnes.