byBiehl

byBiehl

I 2010 skabte Charlotte Biehl smykkefirmaet byBiehl. Inspirationen kommer fra naturen, personlige fortællinger og feminine linjer. Charlotte Biehl elsker at designe smykker, der betyder noget for kvinden, og som skaber en følelse af skønhed og femininitet.

At tænke bæredygtigt er også blevet en vigtig prioritet for byBiehl. Blandt andet blev deres første kollektion af 100% genanvendt guld og sølv lanceret i år 2020. byBiehl har også med deres Ivy kollektion plantet over 60.000 træer.

Made To Last

Hos bybiehl har man stor fokus på smykkets levetid. Det betyder at de ikke barer erstatter ældre kollektioner med nye kollektioner hele tiden. Du kan således stadig købe designs i butikker og på webshops, selvom at de blev lanceret for år tilbage. Hos byBiehl får du altså høj kvalitet og et tidsløst design, der kan danne ramme for gode minder, du kan have med dig i mange år ud i fremtiden.

Når du køber byBiehl smykker hos Henrik Ørsnes medfølger 2 års reklamationsbevis. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af byBiehl smykker.

 
Læs mere
Side

Vi fandt 267 produkter

Side

Vi fandt 267 produkter