byBiehl

byBiehl

I 2010 skabte Charlotte Biehl smykkefirmaet byBiehl. Hendes inspiration kommer fra naturen, personlige fortællinger og feminine linjer med formålet om at skabe smykker, der giver en følelse af skønhed og femininitet.

Hos byBiehl har de et stort fokus på smykkets levetid; made to last. De erstatter ikke ældre kollektioner med nye så ofte, og du kan derfor stadig købe designs i butikker og på webshops, der blev lanceret for år tilbage. Dermed får du altså et smykke af høj kvalitet og et tidløst design. At tænke bæredygtigt er også blevet en vigtig prioritet for byBiehl. For eksempel blev deres første kollektion af 100% genanvendt guld og sølv lanceret i år 2020, og de har også med deres Ivy kollektion plantet over 60.000 træer.

Side

Vi fandt 283 produkter

Side

Vi fandt 283 produkter

Kombinér dine smykker og skab et personligt look med byBiehl

byBiehl er et populært smykkemærke herhjemme, og faktisk sælges det også i 10 forskellige lande. Det er karakteristisk for både ringe, øreringe, halskæder og armbånd fra byBiehl, at de nemme at mixe og matche på grund af det enkle og elegante design. Og netop dén smykketrend tager vi med os ind i 2024, så hvis du endnu ikke har kombineret smykker på kryds og tværs, så er smykkerne fra byBiehl perfekte til det. På den måde skaber du din egen personlige og unikke stil. Smykkerne kan sammensættes til både hverdag og fest, og du kan både skabe et feminint og råt look – kun din fantasi sætter grænser.