Enamel

Enamel

Enamel er et dansk smykkemærke, der blev etableret i 2012 af Marie Rantzau, og smykkerne er især til dig, der går op i et håndlavet, simpelt og elegant design. De karakteriseres som en nyfortolkning af klassiske smykker, der egner sig til både hverdag og fest, og du finder et bredt udvalg af både ørestikker, creoler, hoops, armbånd, ringe og halskæder.

Navnet Enamel er det engelske ord for emalje, og derfor har langt de fleste smykker et strejf af emalje. Alle smykkerne er fremstillet i 925 sterlingsølv og forgyldt med 18 karat guld, og der udkommer en ny kollektion fra Enamel fire gange om året.

Side

Vi fandt 372 produkter

Side

Vi fandt 372 produkter

Enkle designs med stærke udtryk

Alle smykker fra den danske producent er håndlavede, og der er lagt vægt på det stilfulde og enkle udtryk i alle kollektioner. ENAMEL Copenhagen er en smykkeserie, som er kendetegnet af unikke og tidløse designs i højeste materialekvalitet. 

Du kan vælge mellem mange forskellige typer af smykker, og du vælger selv, hvor gennemført dit look skal være med de håndlavede accessories. 

Det enkle look handler om at lade de eksklusive smykker fremstå med deres organiske former og smukke kvalitetsmaterialer.

Der er taget udgangspunkt i naturen og dens mange facetter i de tidløse designs hos smykkeserien. ”Berries”, ”Sunrise” og ”Wave” er blot et udpluk af de navne, som smykkerne bærer. Samtlige produktnavne referer til naturen og dens frugter, fænomener, farver og figurer.

De organiske former gør smykkerne tidløse og nordiske, og deres stærke udtryk giver dig mulighed for at bære øreringene, halskæder og ringene i masse af år. 

Det er ikke kun formerne, som har referencer til vores natur. Der er også anvendt smukke og stilfulde materialer fra naturen i form af blandt andet elegante saltvandsperler på både øreringe og vedhængene til halskæderne.

Smykker i absolut topklasse

Den høje kvalitet på smykkerne gør dem eksklusive i sig selv, og med de velkendte og elegante former får du accessories, der kan anvendes både til daglig og til livets store begivenheder. 

Sterlingsølv er et gennemgående basismateriale hos smykkeserien, hvor du finder både øreringe, halskæder og vedhæng, der er belagt med 18 karat guld. Dette skaber det glamourøse og gyldne look, som både piger og kvinder holder af. 

Du kan bygge din egen smykkestil op med det smagfulde sortiment hos ENAMEL Copenhagen. Der findes klassiske halskæder i 3 forskellige længder, som du kan vælge i kombination med et af de stilfulde vedhæng fra smykkeserien. Vil du gennemføre dit look, kan du vælge vedhæng, ringe og øreringe, som komplimenterer hinanden. Mens øreringene og vedhængene findes i samme smagfulde og enkle stil, kan du bryde dit look med de mere karakterfulde ringe.

Fingerringene fra ENAMEL er prydet med elegante ædelsten i forskellige farver, som kan bruges til at fuldende det personlige look. 

Personlige smykker til piger og kvinder i alle aldre

De stilfulde og tidløse smykker fra ENAMEL Copenhagen kan bruges af piger og kvinder i alle aldre, og der er garanti for, at enhver kvinde kan få gennemført sit image med de danskproducerede kvalitetssmykker.

Der kan mixes og matches, som det ønskes. Du kan bruge smykkerne til selvforkælelse, eller du kan udvælge dig øreringe eller vedhæng, der skal bruges som gave til en særlig pige. Vedhængene med de påtrykte bogstaver egner sig perfekt som personlig gave, der kan bruges til konfirmation, studenterfest eller rund fødselsdag. 

Så hvad venter du på? Find dit næste smykke lige her!