BLACK WEEKEND - Spar MINDST 20% på ALT online NU - Priserne er allerede nedsat - BLACK WEEKEND

Georg Jensen

Georg Jensen

Georg Jensen blev grundlagt i 1904 og har altid været kendt for deres fremstilling af smykker og sølvkorpus i mere end 100 år. I dag er Georg Jensen smykker kendt over hele verden. Serier som den populære Daisy serie - oftest bare kaldt marguerit smykker - og den eksklusive serie Fusion har især haft stor gennemslagskraft og længe været blandt de bedst sælgende Georg Jensen smykker. Georg Jensen har i dag mange butikker, og rigtigt meget har udviklet sig siden den første butik åbnede i København. Den enkle og elegante Georg Jensen stil er populær både hos unge og ældre. Daisy serien, som bæres af Dronningen, har fået sit gennembrud de senere år og er nu nærmest blevet et ikon. Vi har blandt meget andet et bredt udvalg af fortryllende flotte Georg Jensen ringe, og hvis det ikke lige er en ring du er på udkig efter, så kan du også finde en flot Georg Jensen halskæde. Henrik Ørsnes er officiel forhandler af Georg Jensen - din garanti for, at smykkerne er 100% ægte. Se også tilbudsprodukter i vores Georg Jensen Outlet.

Læs mere
Side

Vi fandt 416 produkter

Side

Vi fandt 416 produkter

Georg Jensen er høj kvalitet og dansk design

Georg Jensen smykker repræsenterer det fineste indenfor dansk smykkedesign. Det stolte firma har gennem en lang årrække især været kendte for sin Daisy serie, som oftest bare går under navnet marguerit smykker.

Gennem tiden har Georg Jensen smykker været lanceret i en lang række forskellige serier med hver sine kendetegn. Det karakteristiske træk ved marguerit smykker giver næsten sig selv.

En anden kendt serie er de eksklusive Fusion smykker. Udover eksklusiviteten så kan man kombinere fusions ringe, idet formen gør det muligt at sætte med sammen.

Vedhæng i denne serie har også et visuelt udtryk som tre dele, der er "fusioneret" sammen. En anden Ikonisk Georg Jensen serie er Moonlight Grapes.

Moonlight Grapes smykker har alle form efter en klase af druer. Georg Jensen er ligeledes kendetegnet ved sin kompromisløse høje kvalitet. Alle Georg Jensen smykker er fremstillet i ekslusive materialer. Alle smykker i guld er fremstillet i 18 karat guld. Derudover er en række Georg Jensen smykker fremstillet i sølv og mange med fine ædelsten eller diamanter.

Georg Jensen smykker har altid været synonym med eksklusiv kvalitet og tidløs design. Udvalget af Georg Jensen smykker spænder meget vidt fra evigt populære Marguerit-smykker fra Daisy-serien til mere eksklusive smykker i serier som Fusion og Aurora.

Flotte smykker siden 1904

Georg Jensens historie går helt tilbage til 1904, hvor firmaet blev grundlagt. I dag er Georg Jensen smykker kendte i hele verden. Se vores udvalg herunder af flotte ringe og halskæder eller find en flot armbånd eller et sæt smarte øreringe. Bær et Georg Jensen smykke og vis din gode stil.

Georg Jensen smykker repræsenterer dansk design der både mestrer klassiske elementer, men samtidig bevæger sig ud i mere nyskabende retninger. Georg Jensen smykker udføres udelukkende i eksklusive kvalitetsmaterialer som 18 karat guld, brillantslebne diamanter i god kvalitet og 925 sterling sølv. Georg Jensen har en lang række kendte serier med hver sine særlige kendetegn.

Bedst kendt er nok Daisy-serien, som i daglig tale bare omtales som marguerit-smykker. I den mere eksklusive ende findes eksempelvis Fusion-serien, der blandt andet byder på muligheden for at sammensætte sin egen ring af flere ende-ringe eller midter-ringe.