Rabinovich

Rabinovich

Rabinovich er et dansk smykkebrand med sit eget værksted i Aarhus. Der er i den grad tale om godt håndværk med skæve detaljer, perler, sten og smukke, finurlige former. Blandt vores udvalg finder du både ringe, øreringe, halskæder og armbånd.

Hos Henrik Ørsnes er vi autoriseret forhandler af Rabinovich.

Side

Vi fandt 91 produkter

Side

Vi fandt 91 produkter

Dansk designhistorie

Brandet har mere end 25 års erfaring i den danske smykkebranche, og de kan deres håndværk. Det er et meget traditionsbundet brand, der har formået at bevare deres stolte designtraditioner gennem de 25 år, de har været på markedet. Det er designtraditioner, der står for helt unik smykkekunst, der fusionerer det klassiske på den ene side med det uforudsigelige og anderledes på den anden side.

Alligevel har Rabinovich formået at bevare et moderne udtryk i sine smykker, samtidig med at smykkerne er tidløse. Desuden er alle smykker lavet med den allerhøjeste kvalitet for øje, og Rabinovich er kendt for blandt andet deres håndværk og tårnhøje kvalitet.

Selvom brandet havde sin start tilbage i 1990, er passionen for håndværket og det fine design kun vokset med tiden og brandets udvikling. 

Rå overflader og finurlige former

Smykkerne skabes med kvinderne in mente. Det betyder også, at kvinder – både internt i virksomheden og eksternt – prøver og bærer smykkerne, før de sættes til salg. På den måde sikres det, at kvinderne finder glæde ved smykkerne, designet og materialerne, før smykkerne kommer ud på markedet.

Smykkerne er kendetegnet ved rå overflader i oxyderet sølv samt en perlerække af skæve parringer mellem ædelsten og perler. Desuden arbejder Rabinovich meget med tvungne former og eksperimenterende overflader, og det betyder, at du aldrig er i tvivl, når du har et Rabinovich smykke i hånden. Smykkerne er let genkendelige og meget unikke, og så er de fuld af fantastiske små og store detaljer. 

Smykkerne produceres i et vist omfang i tæt samarbejde med de bedste underleverandører i Thailand og Indonesien, men det endelige Rabinovich præg bliver sat på værkstedet i Aarhus, hvor ædelsten og perler parres, ligesom de sidste detaljer skabes. Herefter gennemkontrolleres hvert eneste smykke, så det står til perfektion, før det kommer ud til kunderne.

Kærlighed til smykkekunsten

Rabinovich har høstet stor anerkendelse både herhjemme og i Europa. Det skyldes formentlig særligt det stærke øje til dansk design og finurlige små detaljer, der får hvert enkelt smykke til at skille sig ud fra mængden. Du er ikke i tvivl om, at dette er et brand, der har stor kærlighed til både materiale og håndværk, når du får ét af deres smykker i hænderne. 

Rabinovich er smykkekunst, når det er allerbedst, og du vil forundres over, hvor mange detaljer hvert enkelt smykke kan rumme. Det er et univers, hvor kreativiteten i den grad får lov til at husere, og hvor skæve former eksisterer side om side med ædle metaller, smukke perler, fine ædelsten og rå overflader. 

Scroll igennem de mange forskellige smykker og lad dig forføre af de mange detaljer – måske dit næste smykke skal være et Rabinovich smykke?