Scherning

Scherning

Vil du have eksklusive, håndlavede smykker i bedste kvalitet, skal du vælge det danske smykkebrand Scherning. Brandet er opkaldt efter chefdesigneren, Mette Scherning, som laver personlige og stilfulde smykker til piger og kvinder i alle aldre.

Det brede sortiment og de elegante smykker kan blive enhver kvindes favorit, og der er rig mulighed for at sammensætte de forskellige smykkedele, så de komplimenterer din personlighed og stil.

Alle smykker fra Scherning er håndlavede, og behandles nænsomt fra støbning, dekorering og brænding. Hvert enkelt vedhæng brændes hele tre gange og finpudses indimellem brændingerne for at sikre, at kvaliteten altid er i top.

Side

Vi fandt 214 produkter

Side

Vi fandt 214 produkter

Håndlavede smykker i smukke designs

Der er lagt vægt på de små detaljer og de fuldendte designs i de forskellige kollektioner hos det danske smykkebrand. Det er moderne og stilrene smykker, som passer til den stilfulde pige eller kvinde, der vil have smykker, som komplimenterer hendes personlighed. 

Du kan gå på opdagelse i det store udvalg og finde de smykker, som passer til dig og din smag, og det brede sortiment giver dig en unik mulighed for at finde de perfekte smykker til gave.

De mange farver, detaljer og stilarter på de mange smykker har alle det til fælles, at de er designet med udgangspunkt i organiske former.

Kugler, ruder, blomster, firkanter, kors og stave er et udsnit af de figurer, som går igen i samtlige kollektioner hos Scherning. 

Du kan mixe og matche, som du har lyst til for at skabe det look, som passer til dit image. 

Feminint, råt eller stilrent? 

Piger og kvinder er forskellige, og deres smag for stil afhænger både af personlighed, livsstil og temperament. Når du vil finde de perfekte smykker til dig selv eller en særlig pige eller kvinde, har det stor værdi, at du kan vælge imellem mange forskellige stilarter og designs.

Det kan du, når du vælger Scherning. 

Til den feminine pige er der brug for romantiske og elegante smykker, og til den selvbevidste kvinde er der brug for smykker med stil og karisma. 

Du vælger selv, hvilket udtryk du er til, og hvilket look du vil skabe, når du køber smykker fra denne danske smykkedesigner. 

De mange former og figurer, der er anvendt, er fremstillet af porcelæn og findes i mange forskellige farver. Du kan sammensætte smykkerne i forhold til ønsker, behov og personlige stilarter, og du vælger selv, om du vil gennemføre et look med øreringe og halskæde i samme farve og med samme former, eller om du vil skabe et unikt og kreativt udtryk med kombinerede farver eller figurer. 

Design dit eget look 

Når du skal vælge de helt rette smykker til dig selv eller til en gave, skal du forholde dig til materiale og udtryk. Du kan blandt andet vælge mellem følgende materialeudgaver fra den stilbevidste smykkeproducent:

  • Forgyldt sølv
  • Rosa forgyldt 
  • Rhodineret sølv
  • Klassisk sterlingsølv

Den store fordel ved at bruge sølv i smykkekollektioner er de mange muligheder for at lege med udtryk og stilarter. En tilgang, som den danske smykkedesigner holder af. 

Du kan vælge mellem de forskellige materialemuligheder hos alle ørehængere, ørestikker og halskæder i de forskellige kollektioner. 

De håndlavede og tidløse designs kan bruges år efter år, og du kan blive ved med at skabe og udvikle dit look med de mange smykker fra Scherning.