Kæmpe januar-udsalg! Vilde besparelser - Klik her for at gå til udsalget
  • trustpilot
  • Gratis fragt ved køb over 399 kr.
  • Landsdækkende bytteservice
  • Leveringstid 1-3 hverdage
  • Pengene retur op til 30 dage

Ure

Ure betyder meget for din personlige stil. Derfor kan det være en vanskelig opgave at finde det rigtige ur. Vi gør alt vi kan for at gøre det nemt ved at føre et stort udvalg af både herre ure og dameure, så uanset hvilket stil du søger, så kan du finde det her. Du kan finde flotte og feminine dame ure, men samtidig har vi også et varieret udvalg af stilfulde og maskuline herreure i materialer som rustfrit stål eller guld double. Vi tilbyder et meget bredt udvalg af både ure til kvinder og ure til mænd. I vores sortiment kan du altid finde lækre armbåndsure til de helt særlige lejligheder. Derudover har vi et stort udvalg af både digitale og analoge ure. Vi forhandler alt fra helt klassiske Georg Jensen ure til moderne designerure fra brands som Marc Jacobs og Daniel Wellington. Find et armbåndsur, der passer din stil og personlighed. Vi forstår vigtigheden af at have et godt og funktionelt ur. Vi er autoriseret forhandler af alle vores førte urmærker - bl.a. Marc by Marc Jacobs, Skagen, Michael KorsCasio, Christina Watches, Tissot og Tag Heuer. Derfor kan du altid stole på at dit nye ur er ægte. Er du på udkig efter særligt gode priser, har vi også en tilbudskategori, hvor du kan finde mere billige ure. I moderne tider, hvor mange bruger sin mobiltelefon som ur, er det langt hen ad vejen blevet mere et spørgsmål om stil at eje de helt rette designerure. Hvis det ikke skulle være ure, du er på udkig efter, så har vi også et stort udvalg af smykker. Vi har gratis fragt på alle ure og altid hurtig levering.

Vi fandt: 2613 produkt(er)

Ure

 

Herre ure - Køb flotte og maskuline ure til mænd

Nogle urmærker er mere fokuseret på at lave herreure. Det gælder mærker som Vostok Europe, der laver meget robuste ure til mænd. De fleste mærker laver dog ure, der både henvender sig til kvinder og til mænd. Det som oftest adskiller dameure fra herreure er diameteren på urkassen. Et mål på lige omkring 40 millimeter kan dog også være unisex ur, så det passer til både mænd og kvinder.

Dameure - Moderigtige designer ure til kvinder

Vi har dog også mærker, som kun laver dame ure. Det gælder for eksempel et brand som Cluse. Der findes dog også en del mærker, der laver modeller til begge køn, men alligevel klart har mest fokus på dameure. Det drejer sig blandt andet om mærker som Daniel Wellington og Marc Jacobs, der specialiserer sig i at lave designerure, der sætter dagsordenen indenfor tidens urmode.

Armbåndsur med læderrem eller stållænke

En meget vigtig bestanddel af uret er remmen eller lænken. Det har stor betydning for både stilen og for følelsen af at have uret på, om det har læderrem og eller en lænke i stål. En læderrem kan for mange følges lidt mere lækker at have på, men det skal altid opvejes ved det udtryk, som man synes det giver uret. Med en læderrem skal man dog være opmærksom på at almindelig slitage hurtigt kan give synlige spor på en læderrem. Det falder ikke i alles smag, men nogle ure har endda en helt ny læderrem, hvor det er meningen, at læderet skal se lettere patineret ud.

Hvis du leder efter et ur til at give i gave, kan det derfor være en god ide at kende lidt til, hvilken stil den pågældende herre eller dame har. Skal det være et råt ur til mænd eller er det en dame med mere smag for designer ure, så skal du nok vælge et mere feminint ur til kvinder. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilket ur du skal vælge.