Certina

Certina

Certina ure har lige siden firmaets grundlæggelse i 1888 været et af de fortrukne urmærker for kendere, da et Certina ur altid har været garanti for schweizisk præcision og godt håndværk. Derudover formår Certina 1888 at kombinere den bedste kvalitet i ure med en fornuftig pris.

Blandt de mest populære serier er Certina DS Action og Certina DS Podium. Udvalget er meget varieret lige fra smukke og elegante Certina dameure til mere sporty Certina herreur. Find din egen favorit i dag.

Læs mere
Side

Vi fandt 81 produkter

Side

Vi fandt 81 produkter

Certina ure – det perfekte valg til enhver lejlighed

Certina ure er et af de førende mærker inden for ure. Deres ure er kendetegnet ved høj kvalitet, stilrent design og holdbarhed.

Certina ure er det perfekte valg til enhver lejlighed, hvor man ønsker at se godt ud og samtidig have et ur, der vil holde i mange år.

Certina ure er swiss made og kendt for deres tekniske innovation og deres ure er ofte udstyret med avancerede funktioner.

Serier som Powermatic, Action Diver og DS er blandt vores top sælgere.

Det er ikke underligt, at Certina ure er et af de mest populære mærker på markedet. Hvis du ønsker et kvalitetsur, der vil holde i mange år, så er Certina ure det perfekte valg.

Certina er et af de førende mærker inden for ure

Certina er gennem de sidste mange år blevet betragtet som et af de førende mærker indenfor ure. Det populære mærke har gennem tiden skabt mange klassikere, som stadig er meget efterspurgte.

Certina ure er kendt for deres høje kvalitet og tekniske innovation.

Mange af Certina ure er udstyret med avancerede funktioner og teknologier. Certina ure er velegnede til både mænd og kvinder, der ønsker et kvalitetsur.

Høj kvalitet og stilrent design

Certina ure er det perfekte valg til enhver lejlighed. Uanset om du er på udkig efter et ur til hverdag eller fest, kan du finde det perfekte ur hos Certina.

Certina ure er kendt for deres klassiske og tidløse design. De fleste ure fra mærket er enkle og stilrene, hvilket gør dem velegnede til enhver lejlighed.

Et Certina ur er ikke kun et smykke, men også en investering. Uret vil nemlig holde i mange år, hvis det behandles ordentligt.

Certina ure er et af de førende mærker inden for ure, og det er ikke uden grund. Mærket leverer høj kvalitet og stilrent design, og det er derfor et af de mest populære mærker på markedet.

Kendt for deres tekniske innovation og avancerede funktioner

Certina ure også en af de førende producenter af sportsure.

Det var tidligere et forholdsvis lille mærke, men det er steget i popularitet i de senere år.

Det er især deres klassiske og tidløse design, der gør dem så populære. Certina ure er et af de førende mærker inden for ure, og det er ikke uden grund.

Siden 1888 har Certina leveret ure af topkvalitet og upåklagelig pålidelighed. Med Schweizisk præcision og kvalitet, de er nemlig stemplet Swiss Made, kan du være sikker på, at du med et Certina ur får rendyrket kvalitet til en fornuftig pris.

Certina er blandt verdens førende producenter af ure, når det gælder sportsure og ure, der kan holde til det meste. Med lanceringen af deres Double Security serier i 1959 satte de nye standarder for, hvad ure kan holde til både ift. slag, stød og vandtæthed, hvilket har bragt dem ind blandt eliten, når det gælder dykkerure og robuste ure, der kan holde til selv de hårdeste sportsgrene.

Fordele ved Certina

  • Flotte designs
  • Imponerende holdbarhed
  • Det perfekte dykkerur
  • Hurtig levering. 1-3 hverdage fra bestilling.
  • 30 dages nem returret
  • Vi er autoriseret forhandler af Certina ure

Kombination af perfekt design og holdbarhed

På trods af den blændende pålidelighed og holdbarhed, så har Certina aldrig gået på kompromis med design og innovative tendenser, hvilket betyder, at du får et ur, der kombinerer den bedste holdbarhed med de nyeste designtendenser

Vi har ure til både mænd og kvinder bl.a. fra de mest kendte Certina serier DS Action og DS Podium. Som begge navne antyder, er de perfekte til dig, der søger et sporty ur i sublim kvalitet.

Førende indenfor sportsure

Certina har i mange år gjort sig yderst bemærket indenfor sports- og dykkerure til både mænd og kvinder. Vi har et stort udvalg indenfor de populære serier DS Action og DS Podium, som er blandt de mest populære ure, når det gælder dykkere og sportsfolk pga. deres holdbarhed og robusthed.

Derudover har Certina også gjort sig bemærket i sportsverdenen, hvor de især indenfor motorsport har været med fremme, da de i flere år har været officiel partner og tidtager for FIA WRC – World Rally Championship.

Historien bag Certina

Certina blev lanceret helt tilbage i 1888 af brødrene Adolf og Alfred Kurth. De lagde stor vægt på at skabe et solidt og holdbart ur i den bedste schweiziske kvalitet og samtidig lave ure, der følger med tidens designmæssige tendenser.

I 1959 lancerede Certina deres serier Double Security, der rykkede alle grænser for vandtæthed og holdbarhed. Siden da har Certina forfinet deres DS serier og i dag kan de levere dykkerure, der kan holde vandtæt helt ned til imponerende 300 meter, hvilket gør dem førende indenfor dykkerure.

Autoriseret forhandler

Hos Henrik Ørsnes er vi meget stolte af at være anerkendt som autoriseret forhandler af Certina ure. Det betyder, at du kan være sikker på, at uret er 100% ægte. Hvis du køber et Certina ur hos os, bliver du næppe skuffet, når først du får uret i hænderne og mærker det perfekte schweiziske håndværk.

Skulle det dog imod forventning ske, at du ikke er 100% tilfreds med uret, kan du helt gratis sende det retur indenfor 30 dage. Find dit nye Certina ur hos os i dag, og modtag det allerede om 1 - 3 hverdage.