Spar 20% PÅ ALT* NETOP NU - Brug rabatkoden: ALT20 *Gælder ikke nedsatte varer og kun online.

Certina

Certina

Certina ure har lige siden firmaets grundlæggelse i 1888 været et af de fortrukne urmærker for kendere, da et Certina ur altid har været garanti for schweizisk præcision og godt håndværk. Derudover formår Certina 1888 at kombinere den bedste kvalitet med en fornuftig pris. Når du køber Certina ure hos Henrik Ørsnes, som selvfølgelig er autoriseret forhandler, medfølger altid 2 års reklamationsbevis. Blandt de mest populære serier er Certina DS Action og Certina DS Podium. Udvalget er meget varieret lige fra smukke og elegante Certina dameure til mere sporty Certina herreur. Find din egen favorit i dag.

Læs mere
Side

Vi fandt 70 produkter

Side

Vi fandt 70 produkter

Siden 1888 har Certina leveret ure af topkvalitet og upåklagelig pålidelighed. Med Schweizisk præcision og kvalitet, de er nemlig stemplet Swiss Made, kan du være sikker på, at du med et Certina ur får rendyrket kvalitet til en fornuftig pris.

Certina er blandt verdens førende producenter af ure, når det gælder sportsure og ure, der kan holde til det meste. Med lanceringen af deres Double Security serier i 1959 satte de nye standarder for, hvad ure kan holde til både ift. slag, stød og vandtæthed, hvilket har bragt dem ind blandt eliten, når det gælder dykkerure og robuste ure, der kan holde til selv de hårdeste sportsgrene.

Fordele ved Certina

-        Flotte designs

-        Imponerende holdbarhed

-        Det perfekte dykkerur

-        Hurtig levering. 1-3 hverdage fra bestilling.

-        30 dages nem returret

-        Vi er autoriseret forhandler af Certina ure

Kombination af perfekt design og holdbarhed

På trods af den blændende pålidelighed og holdbarhed, så har Certina aldrig gået på kompromis med design og innovative tendenser, hvilket betyder, at du får et ur, der kombinerer den bedste holdbarhed med de nyeste designtendenser. Vi har ure til både mænd og kvinder bl.a. fra de mest kendte Certina serier DS Action og DS Podium. Som begge navne antyder, er de perfekte til dig, der søger et sporty ur i sublim kvalitet.

Førende indenfor sportsure

Certina har i mange år gjort sig yderst bemærket indenfor sports- og dykkerure til både mænd og kvinder. Vi har et stort udvalg indenfor de populære serier DS Action og DS Podium, som er blandt de mest populære ure, når det gælder dykkere og sportsfolk pga. deres holdbarhed og robusthed.

Derudover har Certina også gjort sig bemærket i sportsverdenen, hvor de især indenfor motorsport har været med fremme, da de i flere år har været officiel partner og tidtager for FIA WRC – World Rally Championship.

Historien bag Certina

Certina blev lanceret helt tilbage i 1888 af brødrene Adolf og Alfred Kurth. De lagde stor vægt på at skabe et solidt og holdbart ur i den bedste schweiziske kvalitet og samtidig lave ure, der følger med tidens designmæssige tendenser.

I 1959 lancerede Certina deres serier Double Security, der rykkede alle grænser for vandtæthed og holdbarhed. Siden da har Certina forfinet deres DS serier og i dag kan de levere dykkerure, der kan holde vandtæt helt ned til imponerende 300 meter, hvilket gør dem førende indenfor dykkerure.

Autoriseret forhandler

Hos Henrik Ørsnes er vi meget stolte af at være anerkendt som autoriseret forhandler af Certina ure. Det betyder, at du kan være sikker på, at uret er 100% ægte. Hvis du køber et Certina ur hos os, bliver du næppe skuffet, når først du får uret i hænderne og mærker det perfekte schweiziske håndværk. Skulle det dog imod forventning ske, at du ikke er 100% tilfreds med uret, kan du helt gratis sende det retur indenfor 30 dage, da vi sender en pakkelabel med. Herved får du selvfølgelig alle dine penge retur. Find dit nye Certina ur hos os i dag, og modtag det allerede om 1- 6 hverdage.