Dameure

I løbet af årene er dameure blevet lige så meget en modeerklæring, som det er en funktionel nødvendighed. De dage, hvor man holdt øje med tiden via skrøbelige lommeure, har længe været forbi. I dag har ure til kvinder i høj grad udviklet sig og tilbyder en endeløs strøm af avancerede mekaniske muligheder og stilistiske designs, som er garanteret at tilfredsstille selv de mest særprægede præferencer. Se vores fine udvalg og find dit dameur i dag.

Fra de omhyggeligt detaljerede armbåndsure til kvinder, som er pyntet med strålende diamanter til de dynamiske sportsure og de mere praktiske dameure af rustfrit stål. Vi har billige dameure til dig, der vil kunne komplementere en hvilken som helst kvindes livsstil. Henrik Ørsnes fører en udsøgt samling af diverse og omhyggeligt designede modeller fra de moderne mærker i forskellige stile og og til gode billige priser.

Skal dit nye dameur være billig kan du holde øje med mærkaten tilbud, som indikerer at uret er nedsat i pris. Derudover har vi også dameure i vores udsalg, hvor du finder endnu mere billige ure til kvinder.

Læs mere
Side

Vi fandt 1039 produkter

Side

Vi fandt 1039 produkter

Moderne og praktiske ure til kvinder

Ønsker du dameure, der både er praktiske og moderne eller går du mere efter et klassisk armbåndsur? I første tilfælde kan du lede efter et dameur med stropper af sprudlende pink, lilla eller hvid. Kig efter ure med en urskive der er pyntet med diamanter eller store flotte tal i en ekstravagant stil med sølv eller guld betonede stropper af rustfrit stål, der fremhæver urets subtile nuancer.

I den klassiske afdeling kan et ur med sølv look og sort urskive være den bedste løsning. Mærker som Seiko, Skagen og Daniel Wellington er stærke indenfor smukke damure, som ikke alt for farverige. I den mere dyre afdeling kan du finde ure til damer fra Tissot eller Certina. Hvis vi skal mere over i luksusure er TAG Heuer dameure det oplagte valg.

Modeverdenen og dameurenes verden støder ofte sammen, og du vil som sådan ofte kunne finde et ur til en hvilken som helst stil du ønsker. Hvis du ikke er sikker på, hvilket dameur du skal vælge, så prøv at tage højde for dine garderobe. Hvadenten du efterstræber den tidløse elegance demonstreret af luksusure eller foretrækker at have det nyeste moderne look er den vigtigste ingrediens i at se stilrigtig ud din selvtillid. Derfor er det vigtigt at bære dit ur med stolthed.

Dameur til den sportslige

For den sporty dame er et sportsur en udmærket måde at holde øje med tiden og holde styr på sine personlige rekorder. Det kan være en udmærket idé at kigge efter et ur der samtidig kan tjene funktionen som et stopur eller timer. Hvis du ønsker at svømme med uret, er det i øvrigt nødvendigt at finde et vandtæt ur. 

Vil du derimod gerne løbe med dit ur, selv hvis det står i stænger udenfor, led da efter et vandafvisende ur. Distinktionen er ikke ligegyldig, da et vandafvisende ur ikke kan tåle at blive sænket ned i vand, mens et vandtæt ur kan overleve 50 til 150 meters dybde. For at sørge for at uret bliver siddende, prøv at lede efter et ur med strækbare gummistropper.

Stilrigtige analogure til den moderne dame

Analoge dameure gør det simpelt at finde ud af lige præcist, hvad klokken er med indekser der viser det hele vejen ned til sekunder. Dameure af denne slags er designet på en elegant måde, der giver uret et rigt udsmykket og yndefuldt udseende. Man kan for eksempel vælge et Daniel Wellington dameur. Disse ure kan man få i et stort antal af modeller i sølv eller rosa guld med en sort eller hvid urskive. Der er derfor masser at vælge imellem.

Selvom mobiltelefoner og computeren begge har en klokkefunktion, er der noget, armbåndsure har, som de ikke har: de er altid ved hånden. På denne måde kan de fungere som et smukt, men alligevel funktionelt smykke.