Herreure

De bedste herreure på markedet i øjeblikket

Hvis man vurderer efter kvalitet er de bedste herreure i vores sortiment urene fra Certina og Seiko. Derudover leverer mærker som Tissot, Jaguar og Festina også en super flot kvalitet til prisen.

Alle fem mærker ligger i den lidt højere prisklasse, men de leverer også ure med urværk og materialer af meget høj kvalitet. Hvis du leder efter et lækkert og elegant herreur, kan du med fordel vælge et af disse mærker.

Der er selvfølgelig mange der går mere efter modeure og designerure. Hvis dette er dig kan et mærke som Tommy Hilfiger være et oplagt bud. Et Hilfiger ur er nærmest en garanti for lækkert design. Derudover kan et Skagen ur eller Daniel Wellington også betragtes som det allemest hotte indenfor moderne ure til mænd lige nu.

Læs mere
Side

Vi fandt 1220 produkter

Side

Vi fandt 1220 produkter

Herreure - hvad er hot og hvad er ikke?

Det er svært at sige hvad der er hot og ikke indenfor herreure, da smag og behag jo er meget forskellig. Men en ting er sikkert, og det er at der er mange flotte og elegante herreure på markedet i dag.

Hvilket ur der passer bedst til dig, er helt op til dig selv at afgøre.

Vi anbefaler at du tager et kig på nogle af de mange flotte herreure der er på markedet, og finder det ur der passer bedst til din stil og dine behov.

Vi har allerede nævnt nogle oplagte mærker ovenfor, men udover disse er der også maskuline ure fra Swiss Military eller Ingersoll der passer rigtigt godt til mænd.

Et Citizen ur kan være den oplagt mulighed, hvis du gerne vil have et klassisk ur. Citizen laver dog også en række forskellige designs, så der er nok at vælge mellem.

Er herreure dyrere end damerure?

Det er et almindeligt spørgsmål, og svaret er ikke klart. Der findes såvel dyre som billige dameure og det samme er tilfælde med herreure.

Der er dog nogle forskelle i materialer og design, som gør at herreure generelt kan virke dyrere end damerure.

En ting er sikkert – herreure fås i alle prisklasser, lige fra de helt billige til de meget dyre. Fossil og Armani ure er eksempler på mærker, hvor du får lækre designs til gode priser.

Mangler du et digitalur skal du nærmere kigge i retninge af Casio ure.

Kig dig omkring i vores udvalg, og find det ur, der passer præcis til dig.

Der er mange valg, hvad angår ure til mænd. idet mænd har så mange forskellige behov, hvad angår praktiske attraktive herreure.

De fleste mænd finder det mest praktisk at have forskellige ure til forskellige aktiviteter. Derfor må herreure gerne være alsidige og passe godt til både hverdag og fest.

Derudover sætte mange mænd mere pris på ekstra funktioner. Vi har både billige herreure og nogle som er i den mere dyre prisklasse. Hvis du er mest til et herreur med sølv look, så skal du vælge et armbåndsur med lænke i stål. Hvis du hellere vil have et herreur med guld farve, så skal du købe et ur i guld-double.

Mangler du inspiration til en særlig gave?

Hvis du skal give en gave kan du finde gave inspiration i den kategori vi har oprettet til formålet. Her finder du både smykker og armbåndsure.

For at gøre det så nemt som mulight for dig har vi yderligere inddelt, så du kan finde gave til netop din situation. Står du overfor at skulle til konfirmation eller skal du have en gave til studenten. Der er også samlet inspiration til julegave eller fars dags gaver og sidst men ikke mindst Valentines Day gaver.

Der findes såvel herreure til formelle og arbejdsrelaterede begivenheder, og derudover kan du finde sportsure til brug ved udendørsaktiviteter.

Det er også en god ide at have et godt og behageligt armbåndsur til helt almindeligt hverdagsbrug og til fridage. Blandt de bedste mærker indenfor ure til mænd er Festina, Skagen og Fossil som alle har et bredt udvalg af fede herreure.

Vi har altid billige herreure. Du skal bare kigge efter et lille sort mærke tilbud, og så kan du se hvor meget uret er nedsat. Derudover kan du kigge i vores udsalg, hvor der også altid kan findes et fedt herreur.

Fantastiske herreure til formelle lejligheder

Når man vælger et ur til en herre, er det vigtigt at overveje, hvilken slags aktiviteter man selv, eller den man køber det til, regelmæssigt beskæftiger sig med. Når det drejer sig om ure til mænd der arbejder på et kontor hver dag, kan et ur i rustfrit stål eller læder være et fremragende valg. Vi har naturligvis også stilfulde herreure fra mærker som Seiko, Certina og Festina. Hvis det helst skal være et billigt herreur, så skal du over i et mærke som Fossil. 

Rustfrit stål strækkes aldrig og kommer i adskillige farver såsom sølv, guld og sort. Ligeledes kommer læder også i et antal farver, der strækker sig fra brun, sort, hvid til mange andre.

Sølv- og guldure er nogle grundlæggende farver, der passer sammen med mange forskellige jakkesæt. Læder går godt sammen med sorte jakkesæt lige så vel som brune eller marineblå.

Køb et herreur til når du bare gerne vil slappe af

På de mere afslappede dage har man ikke helt så stort behov for dyre herreure. Her kan det være rart have et godt herreur lavet af gummi eller stof.

Gummi og stofure kommer i mange forskellige farver fra sort til hvid, stribet rød og blå, grøn og mange flere. Visse digitalure kommer med sådanne smarte ting som en skærm der kan lyse op, vise datoen og meget mere. Man kan også få vandafvisende eller vandtætte herreure. 

Til trods for, hvordan de lyder meget som den samme slags ting, er der markant forskel på, hvor modstandsdygtige de er over for vand.

Vandtætte ure kan klare at blive sænket ned i vand til mellem 50 og 150 meter, hvilket gør dem udmærket til brug i badet, svømmepølen eller mens man dykker. Vandafvisende ure kan til forskel kun modstå kraftig regn eller at blive plasket med vand fra en bilvask eller at få spildt sin drik på den.

De holder bare ikke til at komme med i svømmepølen eller i bad. De bedste ure til mænd der gerne vil svømme med sit ur på er naturligvis dykkerure.

Ure til mænd der er glade for sport

Sportsure er for det meste vandtætte, hvilket gør dem til det perfekte valg, hvad angår udendørsaktiviteter, sport, svømning, jogging eller hvad end man ellers ville kunne finde på.

Sportsure kommer i nogle grundlæggende modeller såsom sort, grå eller hvid og i mange andre spændende farver og farvekombinationer såsom neongrøn, lyseblå, skarp rød eller skriggul. Hvis sportsaktiviteten kræver en uniform, kan man overveje at have et sportsur, der passer til.

Her kan du også med fordel kigge efter et armbåndsur med safirglas. Det er et meget mere holdbart glas end mineralglas, og det er nærmest ridsefrit. Tidligere var safirglas nærmest forbeholdt luksusure, men i dag kan du efterhånden finde mange billige herreure med safirglas.

Hvis du leder efter en gave til en ung herre, så kan det være en god ide at vælge et modeur. Her er Fossil igen stærk, men også mærker som Skagen laver flotte og moderne armbåndsure der passe til en ung herre.

Gå eventuelt efter en klassisk model med sort urskive og læderrem. Så går du ikke helt galt i byen.

Det kan du få ud af at handle hos Henrik Ørsnes

Hos Henrik Ørsnes kan man finde:

  • Stort antal af herreure i bedste kvalitet og til endnu bedre priser
  • Et utal af til mænd, der har styr på kvaliteten
  • Et kæmpemæssigt udvalg af mange kendte mærker såsom Tommy Hilfiger, Festina, Boss Orange, Seiko og flere
  • 30 dages returret
  • Funktion og form, der passer godt sammen.
  • Altid gratis indpakning

Der er ingen undskyldning for ikke at bestille dit herreur i dag. Alle ure har 2 års reklamationsret, og derudover giver vi 30 dages fuld fortrydelsesret, hvor du får dine penge tilbage.