Med guld i årerne

Henrik Ørsnes historie kan spores helt tilbage ca. til år 1620, hvor Ørsnes slægtningen allerede havde sans og forståelse for ædle metaller. Siden sejlmager, Christian Nielsen Ørsnes’ (1770-1838), tid er slægten og interessen for guldsmedefaget kun blevet videreført fra generation til generation gennem søn, børnebørn, oldebørn, tipoldebørn, tiptipoldebørn og siden tiptiptipoldebørn. Disse slægtninge blev alle uddannet som guld- eller sølvsmede og havde alle forretning i Aalborg, hvor der blev solgt ringe, armbånd, halskæder og andre smykker. 

Henrik Ørsnes - Første butik i Aalborg

Henrik Ørsnes viste interesse for guldsmedefaget allerede fra barnsben og som 16-årig tog det for alvor fart. Det var dog først i 1972, at grunden til en stor virksomhed blev lagt, da Henrik med en lille værkstedsbutik i Brandstrupsgade i Aalborg fremstillede smykker og desuden lavede reparationer for andre guldsmede rundt omkring i landet. Efter 3 år på Brandstrupsgade 4 blev værkstedsbutikken flyttet til større lokaler på Boulevarden. Det var også her, at salget for alvor tog fart, og butikken har sidenhen udvidet flere gange.

Henrik Ørsnes butik - Boulevarden

I dag sælger vi ure og smykker fra 4 fysiske butikker i henholdsvis Aalborg City, Aalborg Storcenter, Hjørring og her på online webshoppen, www.henrikorsnes.dk, der blev etableret i 2013. Henriks sønner, Lars, Bo og Christian er ligeledes uddannet i branchen og indgår alle i dag i ejerkredsen af selskabet bag, der blev etableret i 2003. Online er der også åbnet for salg i Sverige og i Norge på webshoppen www.henrikorsnes.no.

Generationsskiftet i branchen viser også, at der hersker et stort samarbejde og loyalitet i familien, og dette er også, hvad vi som virksomhed ønsker at føre videre i vores butikker sammen med vores dedikerede medarbejdere. Derfor er den grundlæggende filosofi bag vores virksomhed:

I vores erhverv er kunden den vigtigste grund til, at vi er på arbejde. Derfor skal vi fortsat yde vores bedste for på bedst mulig vis at imødekomme og tilfredsstille kundens behov. Samtidig er vi bevidste om, at vores medarbejdere er den vigtigste ressource, da de netop udgør rygraden i vores virksomheds daglige drift og udvikling. Derfor skal vi alle leve efter, at disse to ting altid går hånd i hånd.”

Autoriseret og officiel forhandler af mange mærker

Henrik Ørsnes er autoriseret og officiel forhandler af en lang række mærker indenfor ure og smykker. Her kan blandt andet nævnes Georg Jensen, Pandora, Certina, Tissot og mange andre. Som autoriseret forhandler er vi godkendt af de enkelte levarandører, hvilket er din garanti for, at du køber 100% ægte produkter og du samtidig modtager den rigtige internationale garanti. Som autoriseret forhandler kræves det i øvrigt, at vi har fysiske butikker, hvilket er et kvalitetsstempel du altid kan se efter, når du handler smykker og ure på internettet.

Egenproduktion af smykker

Vi producerer også vores egne smykker, Henrik Ørsnes Design. Både i større serier, men også efter specifikke ønsker. Vi har flere kunder, der kommer med spændende opgaver til vores guldsmede, som sammen med kunden laver et unikt smykke. Vi prøver hele tiden at forny os, hvilket resulterede i et samarbejde med bloggeren Camille Høgh Kaasby-Wang. På billedet nedenfor ser du et billede fra et af vores events, hvor Camilles smykker blev præsenteret.

Camille Høgh Kaasby-Wang - 6.10 Jewellery

Vi er E-mærket af E-handelsfonden

Som E-mærket online butik har du som forbruger hos os adgang til e-mærkets Forbruger Hotline. Det er samtidig din garanti for, at vi overholder gældende lovgivning og god skik inden for internethandel. Vores online butik er gennemgået af E-mærkets jurister, som har har testet og godkendt vores forretningsgange. Se certifikatet fra e-mærket her.

Ørsnes-familien driver også smykkeforretningen Golden Times og online: Goldentimes.dk, Smykkekaeden.dk, Smykkemester.dk, Karat24.dk, Designerure.dk og Watchfelt.dk.